€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Getest: High Adventure Experience

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Getest: High Adventure Experience

De spanning stijgt flink wanneer je op enkele meters boven de grond een parcours moet gaan afleggen. Niet iets voor angsthazen… Maxim van der Wilk (12 jaar) testte vorig jaar voor het televisieprogramma Cool factor de High Adventure Experience.

Cool Factor is terug op TV! Vanaf 15 januari kijk je elke zondag om 09:00 naar gloednieuwe Cool Factor avonturen bij Nickelodeon.

Wat is de High Adventure Experience?
De High Adventure Experience is een outdoor activiteit, waarbij je op enkele meters hoogte een parcours aflegt door middel van touwen. Uiteraard ben je goed beschermd door een helm en zit je stevig vast aan touwen. Dit neemt niet weg dat het best eng is als je op een dun touwtje staat, toch?

Testrapport van Maxim

Hoe bereid je je voor?
“Ik moest tijdens de Cool Factor challenge als eerste, dus ik kon van niemand afkijken. Stiekem was dit fijn, want dan weet je nog niet wat je te wachten staat. Je moet gewoon gaan!”

Kickscore op schaal van 1 tot 10?
“Ik geef het een 7. Het was megagaaf, maar ook super spannend.”

Wat raad je andere kinderen aan?
“Geef vooral niet op en blijf doorgaan! Het komt heel vaak voor dat je valt. Natuurlijk wordt je opgevangen door alle touwen om je heen, maar doordat je steeds opnieuw moet beginnen, kan het best zwaar worden.”

3 tips:
Het is heel belangrijk dat je je verstand op nul zet. Het is super hoog, maar er kan je niets gebeuren. Je moet vooral doorgaan en niet opgeven. Wat voor mij het belangrijkste was tijdens de wedstrijd, was de tijd.”

Waar kan ik de High Adventure Experience vinden?

Je vind deze activiteit op verschillende Center Parcs parken. Kijk hier voor een overzicht van activiteiten. Kijk hier voor meer informatie over de High Adventure Experience.

 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)