€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

MTB route getest: De Vossemeren

Insider tips - Laatst gewijzigd op 17 Jan. 2019

MTB route getest: De Vossemeren

De Center Parcs parken liggen in het midden van de natuur. De kans is dus groot dat er een fijne mountainbike route op je ligt te wachten om te ontdekken. Van groene slingerende bospaadjes, uitdagende klimmetjes in de glooiende heuvels tot brede wegen door de uitgestrekte velden, voor ieder wat wils. Wij proberen voor jullie deze mountainbike routes in de buurt van de parken uit en delen onze ervaring en praktische informatie.

mountainbike vossemeren

Groene en blauwe lus

Aan de uitgang van Center Parcs De Vossemeren vertrekt de blauwe mountainbike route (11,1 km) en onderweg kan je aansluiten op de groene mountainbike route (13 km). Verlaat je cottage, spring op je mountainbike en aan de parking voor daggasten zie je meteen een groot bord waarop alle routes staan aangeduid.

Mountainbikes voor zowel kinderen als volwassen en een fietskaart kun je samen met je cottage reserveren en afhalen in het Cycle Center van De Vossemeren.

Langs het water

Uitdagende obstakels of veel hoogtemeters moet je hier niet verwachten maar wat een natuurpracht en leuke kronkelende paadjes! Langs het kanaal, langs verschillende meren, door de bossen van de Sahara, door de Heuvelse Heide en langs de passantenhaven De Meerpal waar je ook even kan genieten van een drankje en bootjes kijken.

Praktische informatie

Lengte: 24,1 km
Hoogtemeters: ongeveer 54 meter
Moeilijkheid: Eenvoudig
Bewegwijzering: Groene en blauwe pijltjes met internationaal mountainbike teken (driehoekje op wieltjes)
Startpunt: Parking daggasten voor de ingang van De Vossemeren.

Heb jij nog meer mountainbike tips in de buurt van De Vossemeren? Laat het ons weten!