€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Pssst… 5 Insider tips voor de Bungalowrace!

Insider tips - Laatst gewijzigd op 19 Aug. 2020

Pssst… 5 Insider tips voor de Bungalowrace!

Het is weer zover: de Bungalowrace 2020 begint bijna, een kortingsactie met aanbiedingen waar je u tegen zegt voor een verblijf tussen 26/10/2020 en 29/03/2021. Verschillende parken doen mee, met een hele waaier aan vakantiehuisjes en aankomstdata. Allemaal aantrekkelijk, allemaal met grote kortingen. Maar een paar uitschieters zijn er ook… Dit zijn onze 5 insider tips – die je een voorsprong geven van zodra de Bungalowrace begint op 24 augustus 2020!

 

Tip: Onze nieuwsbrieflezers krijgen als eerste (al op 21 augustus) exclusief toegang tot de Bungalowrace. Schrijf je hier in. 

 
 

1. Ga voor een Woonboot!

Zeg eens eerlijk: hoe vaak heb je al op een Woonboot geslapen? Precies! Dan is dit je kans. In de Bungalowrace 2020 hebben we allerlei cottages in de aanbieding: woonboten in De Kempervennen, superdeluxe Exclusive cottages in Les Trois Forêts of Park Allgäu en de mooie Waterfront Suites in De Eemhof. En dat voor bijna geen geld. Wij zouden het wel weten…

 
Vakantiehuizen
Exclusive cottage in Park Allgäu, Woonboot in De Kempervennen, Kinder cottage in Het Heijderbos en Exclusive cottage in Les Trois Forêts
 

2. Vernieuwde cottages

We verrassen je met vernieuwde cottages waar je je direct thuis voelt. Dus race naar de aanbiedingen en boek zo’n huisje voor een mooie prijs. 

  • Park De Haan is compleet vernieuwd en is sinds mei 2020 een echt Center Parcs-park aan de Belgische kust.
  • In Het Heijderbos (NL) en De Eemhof (NL) zijn de eerste vernieuwde cottages beschikbaar.
  • Park Hochsauerland (D) is compleet vernieuwd! Alle hotelkamers en cottages zijn vernieuwd.
 

3. Budgetprijs voor een toppark

Onze 5-Birdies parken hebben de WOW!-factor. Fantastische Aqua Mundo, mooie faciliteiten, ongelofelijk aanbod aan activiteiten en geweldige indoor speeltuin. Tijdens de Bungalowrace kun je die boeken voor een LOW!-prijs: vanaf € 14 per persoon per nacht in De Vossemeren bijvoorbeeld.

 
Vakantiehuis Limburg België
Vakantiepark De Vossemeren
 

4. Prijsjager? Dit is je prooi!

De goedkoopste verblijven kosten je nog geen € 7 per persoon per nacht. Thuisblijven is duurder! En dan krijg je er dus onbeperkte toegang tot de Aqua Mundo en heel veel andere andere inbegrepen activiteiten bij. Go go go!

 

5. Schoolvakanties aan laag tarief

Je kunt niet zo maar even vakantie nemen met kindjes die naar school gaan. Snappen we. Wees daarom snel om de populaire schoolvakanties aan een mooie prijs te boeken. Tip: Er zijn enkele aankomsten tijdens de herfstvakantie, kerstvakantie en krokusvakantie inbegrepen in het aanbod. Buitenkansje!

 

Schrijf je snel in voor de Center Parcs nieuwsbrief want onze nieuwsbrieflezers krijgen steeds als eerste exclusief toegang tot onze aanbiedingen.