Inspiratie

Pssst… 5 Insider tips voor de Bungalowrace!

Insider tips - Laatst gewijzigd op 20 Nov. 2019

Pssst… 5 Insider tips voor de Bungalowrace!

Update: Bungalowrace 2019 is afgelopen maar schrijf je in op de Center Parcs nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de volgende Bungalowrace.

Het is weer zover: de Bungalowrace 2019 is begonnen, een promo met aanbiedingen waar je u tegen zegt. Verschillende parken doen mee, met een hele waaier aan vakantiehuisjes en aankomstdata. Allemaal aantrekkelijk, allemaal met grote kortingen. Maar een paar uitschieters zijn er ook… Dit zijn onze 5 insider tips – die je een voorsprong geven van zodra de Bungalowrace begint op 5 november 2019!

 

1. Ga voor een Woonboot!

Zeg eens eerlijk: hoe vaak heb je al op een Woonboot geslapen? Precies! Dan is dit je kans. In de Bungalowrace 2019 hebben we allerlei cottages in de aanbieding: woonboten in De Kempervennen, superdeluxe Exclusive cottages in Les Trois Forêts of Park Allgäu en de mooie Waterfront Suites in De Eemhof. En dat voor bijna geen geld. Wij zouden het wel weten…

 
Vakantiehuizen
Exclusive cottage in Park Allgäu, Woonboot in De Kempervennen, Kinder cottage in Het Heijderbos en Exclusive cottage in Les Trois Forêts
 

2. Samen in één cottage

We hebben cottages voor gezinnen, maar ook voor grotere groepen. Ideaal voor je jaarlijkse vriendenuitstap. Of een familieweekend. Dus race naar de aanbiedingen en boek zo’n huisje voor 8 personen. 

 

3. Budgetprijs voor een toppark

Onze 5-Birdies parken hebben de WOW!-factor. Fantastische Aqua Mundo, mooie faciliteiten, ongelofelijk aanbod aan activiteiten en geweldige indoor speeltuin. Tijdens de Bungalowrace kun je die boeken voor een LOW!-prijs: vanaf € 14 per persoon per nacht in De Vossemeren bijvoorbeeld.

 
Vakantiehuis Limburg België
Vakantiepark De Vossemeren
 

4. Prijsjager? Dit is je prooi!

De goedkoopste verblijven kosten je nog geen € 7 per persoon per nacht. Thuisblijven is duurder! En dan krijg je er dus onbeperkte toegang tot de Aqua Mundo en heel veel andere andere inbegrepen activiteiten bij. Go go go!

 

5. Schoolvakanties aan laag tarief

Je kunt niet zo maar even vakantie nemen met kindjes die naar school gaan. Snappen we. Wees daarom snel om de populaire schoolvakanties aan een mooie prijs te boeken. Bijvoorbeeld: het eerste en laatste weekend van de Kerstvakantie of het eerste weekend van de Krokusvakantie. Buitenkansje!

 

Schrijf je snel in voor de Center Parcs nieuwsbrief want onze nieuwsbrieflezers krijgen steeds als eerste exclusief toegang tot onze aanbiedingen. 

 

Bewerkt door Center Parcs Inspiratie

Delen

Ontdek de parken

Tags