€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Uit eten met een goed verhaal

Insider tips - 11 Jun. 2021

Uit eten met een goed verhaal

Zeg je vakantie, dan zeg je lekker uit eten met z’n allen. Gezelligheid aan tafel, drankje erbij en natuurlijk smullen van de lekkerste gerechten. Dus… op naar de Market Dome, want daar vind je voor elk wat wils! Onze restaurants serveren je trouwens niet alleen het lekkerste eten, maar ook nog eens een smakelijk verhaal. Of je nou kiest voor Italiaans, grillgerechten, het verse buffet of een snelle snack.
 

 


Nonna’s: authentiek Italiaans uit een oud kookschrift


Rond 1960 trouwt Nonna in een rustig provinciestadje in Zuid-Italië met Giuseppe. Terwijl Giuseppe in de lokale steengroeve werkt, zorgt Nonna voor het huishouden en zwaait ze met de pollepel in de keuken. Op een dag slaat het noodlot toe: Giuseppe komt niet meer thuis van de steengroeve en Nonna staat er alleen voor.

Om de kost te verdienen, begint ze een restaurant in haar huis. Geld voor een verbouwing is er niet, dus ze takelt haar bed omhoog en laat de Piaggio van Giuseppe gewoon in de kamer staan. De huiselijke sfeer, Nonna’s kookkunsten en haar liefde voor de bambini blijken een gouden combinatie en Nonna’s huisrestaurant stroomt elke avond vol.

Maar voor iedereen is er een plekje, dus kom ook gezellig langs met je gezin. Kies iets lekkers uit Nonna’s kookschrift (pizza’s en pasta’s, allemaal vers bereid) en laat het je smaken. Buon appetito!
 

 


Evergreenz: het goede leven op het platteland


Vervlogen tijden herleven: Evergreenz staat voor het goede leven, waarin het gezin en harmonie centraal staan. Herinneringen aan prille meidagen, zwoele zomeravonden en mooie najaarsmiddagen komen voorbij.
Met de hele familie of met een vriendengroep aan lange tafels verhalen van vroeger ophalen en anekdotes delen, terwijl de kinderen kunnen rondlopen en spelen – wat een heerlijk ongedwongen gevoel is dat.

En ondertussen staat er een buffet voor je klaar waar je zelf kunt halen waar je trek in hebt. Evergreenz is een plek voor grote en voor kleine eters, vlotte eters en trage eters, maar ook voor gezonde eters. Knapperend verse salades, pannenkoeken die je zelf mag versieren, een parade aan gerechten van over de hele wereld – waar heb je zin in? Er wordt gegrild en gewokt waar je bij staat. Laat je wel nog wat ruimte over voor het toetjesbuffet?
 

 


Fuego!: vuur en vlammen stemmen de goden gunstig


Nadat Columbus Zuid-Amerika ontdekte en de Spanjaarden de jungle introkken op zoek naar zilver, troffen ze een mysterieuze tempel aan. Op muurschilderingen beeldde het oude volk de wens uit om de vuurgeest Atula gunstig te stemmen. Anders zou grote tegenspoed hun rampzalige lot zijn.

Bij iedere halfvolle maan moest een offer gebracht worden: gegrild vlees. Als het vlees naar zijn zin gegaard was verscheen Atula voor het volk, griste de spiesen van het vuur en…

Helaas zijn grote gedeelten van de muurschilderingen door de tijd aangetast. We zullen dus nooit kunnen achterhalen wat er gebeurde na het offer. Bij de recente herontdekking van de vuurtempel is ook de uitrusting van de Spaanse conquistadores gevonden. Hebben ze die daar achtergelaten of… is Atula’s honger naar gegrild vlees nog steeds niet gestild?

Ontdek het zelf, in Fuego! De sappigste gerechten van de grill spelen nog altijd de hoofdrol in deze vuurtempel. Een biefstuk, een zalmmoot, salades, een drankje: hoe stem jij de goden gunstig?
 

 

Frites Affairs: gooi de teugels even los


De superfood-adviezen van dieetgoeroes en foodbloggers vliegen ons om de oren. We zoeken ons heil in exotische producten en alles ‘moet’ gezond. Maar laat je niet gek maken…Gooi af en toe de teugels even los! Met friet. Bij Frites Affairs bereiden we hem ambachtelijk, en snijden we hem met de schil. Zo is onze friet altijd krokant, niet te zout en zeker niet te vet.

En als je de verleiding niet kunt weerstaan, kun je er ook maar beter helemaal voor gaan. Een ‘frietje met’ wordt bij Frites Affairs ‘pimp your own fries’: je tapt zelf wat je wilt uit ons sauzenorgel! Onbeperkt. Naast de standaardsmaken hebben we zes speciale sauzen die je alleen bij ons kunt krijgen. Zoals zoete ui en kerrie-mayo. Of vegan zeewier-mayonaise. Toch een beetje superfoodig. Milkshake of frisdrank erbij, hotdog of burger on the side, en jouw vakantiedag kan niet meer stuk.


Trek gekregen? Boek snel je verblijf in een van onze parken!