€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Virtual Tour Park Bostalsee (D)

Insider tips - Laatst gewijzigd op 10 Mar. 2020

Virtual Tour Park Bostalsee (D)

Vanaf nu is het mogelijk om Park Bostalsee (D) vanuit huis te verkennen met de nieuwe virtual tour. Dit is de ideale manier om het park voor jouw vakantie alvast beter te leren kennen. Wil je weten hoe jouw accommodatie eruit ziet of welke glijbanen er in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo zijn? Neem een kijkje!

 

Werkt de Virtual Tour hier niet naar behoren? Klik dan hier om de tour te bekijken.


In de buurt van Park Bostalsee


Ben je nieuwsgierig wat er buiten Park Bostalsee te doen is? Wij hebben de uitstapjes op een rij gezet!

  • Ben je een cultuurliefhebber? Op 45 minuten rijden vind je een van de oudste steden van Duitsland: Trier. Je vind er o.a. de Grote Markt, een Romeinse stadspoort, het wereldwijd bekende amfitheater en prachtige natuur aan de rand van de Moezel. Wij geven je 5 tips voor een uitje naar Trier.
  • Voor natuurliefhebbers is een bezoek aan Nationalpark Hunsruck-Hochwald een must-do! De uitzichten wanneer je bergop wandelt zijn adembenemend. Bijzonder mooi is de Saar-Hunsrück-Steig, een 410 kilometers lange wandelroute, die je begeleidt langs romantische meren en door betoverende valeien.
  • De geschiedenis ophalen? Nabij Park Bostalsee vind je meerdere musea en ook de oudste kloostergemeenschap van Duitse bodem Benediktinerabtei St. Mauritius Tholey.

Wil je na deze ontdekkingstocht een bezoek brengen aan Park Bostalsee? Kijk dan hier voor de juiste aanbieding voor jou!