€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Getest: Kids Workshop: maak je eigen knuffel

Nature - 22 Nov. 2018

Getest: Kids Workshop: maak je eigen knuffel

Je eigen knuffelbeer maken van begin tot eind. Dat kan tijdens de nieuwe activiteit Kids Workshop: maak je eigen knuffel. Boaz (9) en zusje Tirza (8) testten deze activiteit in Center Parcs De Huttenheugte.

Wat is de Kids Workshop: maak je eigen knuffel?

Deze nieuwe activiteit geeft de kinderen de mogelijkheid om hun eigen knuffel te maken. De kinderen mogen zelf alles kiezen: welke knuffel het wordt, welke kleding hun knuffelbeer krijgt en een hartje met een emotie naar keuze. Na afloop van de activiteit krijgen de kinderen een geboortecertificaat mee - er is een nieuw vriendje geboren!

Test rapport

Hoe bereid je je goed voor?

Boaz: ‘’We hoefden ons niet heel goed voor te bereiden, want toen we aankwamen lag alles al klaar op tafel. We konden meteen beginnen!''

Tirza: ‘‘Na het zien van de verschillende knuffelberen, wist ik meteen voor welke knuffel ik zou kiezen: een olifant. Ik heb eerst heel veel vulling bij elkaar verzameld, zodat ik de olifant goed kon vullen - vooral in zijn slurf!’’

Welk cijfer geven jullie op een schaal van 1 tot 10? En waarom?

Boaz: ‘'Ik geef de activiteit een 9. Je mocht alles zelf uitzoeken, de knuffelbeer - of eigenlijk een dinosaurus, een koe, konijn of een olifant - en de outfit. Natuurlijk koos ik voor de dinosaurus!''

Tirza: ‘Ik geef het een 10! Ik vond het erg leuk om zelf mijn knuffel aan te kleden. Je kon kiezen uit verschillende outfits, waaronder een prinssessenoutfit. Mijn keuze was snel gemaakt! De olifant ziet er heel schattig uit met de jurk aan. Maar wat ik het allerleukste vond, is dat ik de knuffel mee naar huis mag nemen.’’

Zouden jullie de activiteit aanraden?

Boaz: ‘’Ja echt wel! Ik mocht niet alleen mijn dinosaurus zelf kiezen en volproppen met de vulling, maar ik mocht ook zijn outfit zelf uitzoeken! Ik kon kiezen uit een Spider-Man outfit, een brandweermannenpak of een piratenpak. Uiteindelijk heb ik het brandweermannenpakje gekozen!’’

Tirza: ‘’Ja! Je krijgt zelfs een certificaat! Daarop staat hoe jouw knuffelbeer heet en wanneer hij geboren is.''

Heb je nog tips voor anderen?

Boaz: ‘‘Begin met het volstoppen van de handen en voeten, anders kan je er niet goed meer bij. Vergeet vooral het hartje niet, die was ik bijna vergeten... Ik heb gekozen voor een hartje met een stoere emotie, omdat mijn beste vriend net zo stoer moet zijn als ik!’’

Tirza: ‘’Pak zoveel vulling als je wilt en stop het goed in je knuffelbeer. Bij een olifant moet je vooral de slurf niet vergeten, anders ziet het beestje er zo zielig uit. Vergeet ook geen hartje in je knuffel te doen. Ik heb gekozen voor een hartje met een liefde-emotie, omdat ik haar heel veel liefde ga geven. Ze krijgt een mooi plekje in mijn kamer, net zoals het geboortecertificaat!’’

Waar vind je de Kids Workshop: maak je eigen knuffel?

Je vindt de Kids Workshop in de parken: Villages Nature, De Kempervennen, Sandur, Park Allgäu, Le Bois aux Daims, Les Bois Francs, Park Nordseekuste, Bispinger Heide, Les Hauts de Bruyeres, Erperheide, Het Heijderbos, De Huttenheugte, Het Meerdal