€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Aan de kust genieten, in Center Parcs Park De Haan

News - Laatst gewijzigd op 17 Aug. 2021

Aan de kust genieten, in Center Parcs Park De Haan

Vlak bij het langste strand van België vind je een prachtige vakantiebestemming aan de Noordzee: Park De Haan. Met een subtropisch zwemparadijs mét wildwaterbaan, een indoor speelwereld en nieuwe themaspeeltuinen, is het hier volop genieten! 
 


Het vernieuwde park is bijzonder veelzijdig. Geniet van een strandvakantie, snuif cultuur op in het middeleeuwse Brugge of maak er een gezinsuitje van. In het park zelf kun je met de kinderen urenlang ravotten in indoor speelparadijs BALUBA, dieren vertroetelen op de Kinderboerderij en rondrijden in een jeep tijdens Kids Safari. Uiteraard beleef je ook kletsnatte waterpret in de Aqua Mundo, met wildwaterbaan, Kinder-doe-bad en twee glijbanen waaronder de interactieve Black Hole. Park De Haan heeft het allemaal!

indoor speelwereld BALUBA


In de restaurants in de Market Dome schuif je aan voor de lekkerste gerechten, Italiaans bij Nonna’s of een veelzijdig buffet in het Market Restaurant. Of laat je eten bezorgen in je cottage – als je verblijft in een Lakeside cottage krijg je er nog een mooi uitzicht over het binnenmeer bij ook.


Boek hier je verblijf in Park De Haan en kom lekker uitwaaien aan de Belgische kust, het hele jaar door!