€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Bowling Barn en Grill Company geopend in Parc Sandur

News - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Bowling Barn en Grill Company geopend in Parc Sandur

Vorig jaar is de Central Garden, oorspronkelijk het Plaza, al omgebouwd tot een tropisch paradijsje. Kortgeleden is het centrum van het park opnieuw opgefleurd. Ook is het oorspronkelijke All-in Family Buffet omgetoverd tot een nieuw grillrestaurant, en is de bowlingbaan compleet gerestyled.

Central Garden

The Grill Company

Bij het nieuwe restaurant The Grill Company kan je met het hele gezin in stijl grillen. Het is niet alleen erg lekker, het is ook nog eens een hele ervaring; op elke tafel is een grill aanwezig, en zijn er ingrediënten voorhanden van uitsluitend verse kwaliteit. Jijzelf, en de kleine chefs, kunnen dan jullie eigen maaltijden samenstellen en bereiden, superleuk dus!

Tip: Kom langs voor een heerlijk ontbijt in de ochtend. Dan kan je gezellig aan tafel een eitje met spek bakken, en de kids kunnen eigen pannenkoekjes maken!

Grill Company

The Bowling Barn

Een potje bowlen kan volledig in thema bij de nieuwe Bowling Barn. De oude bowlingbaan is volledig vernieuwd. De fanatieke wedstrijden kunnen nu worden gespeeld in een compleet gethematiseerde schuur, met uitzicht op een steengroeve. Aan de bar worden er drankjes en heerlijke bites verkocht.

Bowling Barn

Benieuwd hoe het er uitziet? Kom zelf een kijkje nemen op Parc Sandur!