€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Center Parcs komt in 2025 naar Denemarken: ontdek het Nordborg Resort

News - 17 Jan. 2024

Center Parcs komt in 2025 naar Denemarken: ontdek het Nordborg Resort

We kunnen nu al niet wachten om naar Scandinavië gaan! Op het schilderachtige eiland Als in Zuid-Denemarken gaat in het voorjaar van 2025 het Nordborg Resort van Center Parcs open. Op minder dan een uur rijden van de Duitse grens kunnen jij en je geliefden genieten van een onvergetelijke totaalervaring met Noord-Europese flair. Een stijlvol vakantiepark van Center Parcs dat volledig in het teken staat van de natuur en onze inspanningen om die natuur te beschermen. Vanaf begin zomer 2024 kun je een vakantie in het Nordborg Resort boeken, maar je kunt het Resort hier al ontdekken!

De moderne cottages van het resort
De moderne cottages van het resort

Geniet van de Scandinavische flair

Hou je van de Scandinavische stijl? Dan vind je het Nordborg Resort vast geweldig! Want het authentieke Deense karakter en ons respect voor regionale tradities lopen als een rode draad door het ontwerp van het hele park:

  1. Het maakt niet uit of je kiest voor ons Comfort-, Premium- of VIP-feelgoodniveau: de smaakvolle vakantiehuizen liggen allemaal verscholen in de natuur, met grote ramen in de woonkamer die over het privéterras uitzicht bieden op het bos of de zee. Dankzij hun Scandinavisch-Deense stijl bieden ze volop gezelligheid, compleet met een sauna en wellnessbadkamer in de luxe VIP-vakantiehuizen als je dat wilt.

  1. Ook de Market Dome, het hart van het Nordborg Resort, zal je betoveren met zijn Scandinavische design en Deense sfeer. Smul heerlijk in de verschillende restaurants, beleef een ontspannen moment op de ruime terrassen en geniet van het gevarieerde entertainmentprogramma op het podium. Samen met de goed voorziene supermarkt en bakkerij, de toegang tot het zwemparadijs Aqua Mundo en het aanbod aan andere weersonafhankelijke activiteiten, zoals de kinderspeeltuin, maakt dit van de Market Dome het ideale startpunt voor elke spannende of ontspannende dag. Er is hier altijd wel iets te doen of te ontdekken!

  1. Uniek bij Center Parcs is de grote pier die uitkomt in de Oostzee in het noordelijke deel van het park, waar je kunt wandelen of lekker relaxen met een buitengewoon uitzicht op zee.

Ontdek de sfeervolle Market Dome in Scandinavisch design
Ontdek de sfeervolle Market Dome in Scandinavisch design

Een schatkist vol activiteiten

Actie, ontspanning en natuur, 365 dagen per jaar en voor alle leeftijden! In het Nordborg Resort vind je een schatkist vol activiteiten die jij alleen maar hoeft te openen:

  1. In het zwemparadijs Aqua Mundo beleef je samen met familie en vrienden mooie momenten van waterpret. Verschillende waterglijbanen, een wildwaterbaan, een golfslagbad, een waterspeeltuin en een kinderbad staan voor je klaar! De infinity pool buiten zorgt voor een naadloze overgang naar de natuur.

  1. Nu we het toch over de natuur hebben: de grote boerderij belooft unieke ontmoetingen met dieren in een echte Deense omgeving, en in de centrale hoevewoning met keuken en de omliggende tuinen kun je terecht voor verschillende natuuractiviteiten.

  1. Kom je met je gezin, een groep vrienden of met z'n tweeën? Bij het bowlen of een rondje interactief indoor minigolf beleeft iedereen gegarandeerd dolle pret! Of wat dacht je van een fietstocht vol ontdekkingen door het park en de rustige omgeving? In het Cycle Center kun je allerlei soorten fietsen huren.

  1. Voor de kids zal het Nordborg Resort zeker bijdragen aan fantastische vakantieherinneringen: ze kunnen zich hier niet alleen urenlang uitleven in de speeltuinen van het park of in de bosrijke natuur, hun ogen zullen ook stralen in de weersonafhankelijke speeltuin in de Market Dome en in de Kids Club.

  1. Voor alle leeftijden en alle denkbare interesses is er ook van alles te ontdekken buiten het park op het prachtige eiland Als. Bekijk onze video over de regio waarin Beatrice je de mooiste uitstapjes aanbeveelt!

Op de pier kun je heerlijk wandelen en relaxen
Op de pier kun je heerlijk wandelen en relaxen

Nieuwe normen voor duurzaamheid

Het eerste park van Center Parcs in Scandinavië zal niet alleen de norm stellen op het gebied van design, belevingswaarde en verbondenheid met de natuur, we leggen de lat ook bewust hoog op het gebied van duurzaamheid:

  1. Zelfs het bouwen van het park zelf gebeurt bewust duurzaam en wordt onderscheiden met een DGNB-certificaat. DGNB-gecertificeerde gebouwen zijn op een grondstofbesparende manier gebouwd, veroorzaken minder uitstoot van broeikasgassen en kunnen in de toekomst grotendeels gerecycleerd worden. Zo helpen ze de hoeveelheid afval te verminderen en beschermen ze ons milieu optimaal.

  1. Vanaf de opening van het park in 2025 zullen ook andere belangrijke milieu- en duurzaamheidscertificaten nagestreefd worden: het Green Key-certificaat voor bedrijven die zich op basis van strenge criteria inzetten voor duurzame bedrijfspraktijken, het ISO 140001-certificaat voor een doeltreffend gebruik van energie en grondstoffen en het ISO 50001-certificaat voor een systematisch energiemanagement.