€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Center Parcs wint Traveller’s Choice Awards TripAdvisor®

News - Laatst gewijzigd op 30 Jun. 2021

Center Parcs wint Traveller’s Choice Awards TripAdvisor®

TripAdvisor is 's werelds grootste reis beoordeling website met een database van meer dan 435 miljoen recensies en meningen. Jaarlijks wordt er een top 10 samengesteld door TripAdvisor die de beste gezinshotels van Nederland omvat. Dit jaar maken maar liefst 3 van onze parken deel uit van de Top 10 van Beste Gezinshotels Nederland. Wij stellen ze dan ook graag aan jullie voor:

De Kempervennen

De Kempervennen is geliefd onder de avontuurlijke bezoekers. Als gezin kun je hier het hele jaar door indoor snowboarden en skiën in het Montana Snowcenter, of snorkelen tussen de exotische vissen in het snorkelbad. Voor de fanatiekelingen zijn er activiteiten zoals duiken en waterskiën in de prachtige uitgestrekte meren.

''5 mooie dagen doorgebracht in de Kempervennen. Afwisselend relaxen en actief bezig zijn. Lekker uit en thuis gegeten. Het Montana Snowcenter geeft ook nog extra afwisseling. Redenen genoeg om terug te komen.'' door Jan B, een TripAdvisor gebruiker, januari 2016.

Kempervennen Center Parcs Windsurfen Surfen

Het Meerdal

Onze kleine gasten voelen zich erg op hun gemak in Het Meerdal, het paradijs waar kinderdromen uitkomen. Terwijl jullie rustig lunchen, kunnen de kids op avontuur in de indoor speelwereld BALUBA, waar veilig gespeeld kan worden in klimrekken, glijbanen en nog veel meer speeltoestellen. Daarnaast zijn er Nieuwe Generatie Kindercottages, met een eigen speelkamer en speeltuintje . En wanneer je er met het hele gezin op uit gaat, waarom dan niet met je eigen pony; tijdens een Pony Vakantie krijgen de kinderen tijdens het verblijf een eigen pony bij hun cottage, die dol is op liefde en aandacht!

''Heel leuk park. Uitstekend voor families met kinderen zoals wij, we komen zeker nog eens terug. De vele speeltuinen voor de kids en het entertainment voor zowel ouders als kinderen is er tip top verzorgd.'' Door Sammy b, een TripAdvisor gebruiker, augstus 2016

 

Pony Vakantie Meerdal Center Parcs

De Huttenheugte

De Huttenheugte is gelegen in de Drentse bossen en is omringd door prachtige heidenvelden. Het park biedt leuke kinderactiviteiten in de vernieuwde Action Factory zoals trampoline springen en racen in Mini-cars. De Aqua Mundo is volgens velen één van ons meest indrukwekkende zwembaden.

''Een goed verzorgd park waarbij het personeel bijzonder goed is. De activiteiten zijn voor een ieder wat wils. De eetgelegenheden zijn goed en het zwembad is uitstekend. In het park is een zeer levendige natuur aanwezig.'' Door Ijsbrant, een Tripadvisor gebuiker, maart 2016

Action Factory Huttenheugte Center Parcs
Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)