€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Nieuwe gethematiseerde cottages in De Vossemeren en De Huttenheugte

News - Laatst gewijzigd op 08 Dec. 2021

Nieuwe gethematiseerde cottages in De Vossemeren en De Huttenheugte

Stap in het verhaal van twee onderzoekers, die elkaar tegen het lijf liepen aan de voet van een vulkaan. Hij bioloog, zij geoloog, allebei reislustig. Tijdens het reizen vulden ze hun logboek met avonturen die op hun pad kwamen. De mooiste hoofdstukken en natuurfenomen komen terug in iedere kamer van de nieuwe Wonders of Nature cottages in De Vossemeren en De Huttenheugte (NL).

In elke kamer van de Wonders of Nature cottage vind je iets terug van hun belevenissen. Op die manier maken jullie zelf ook een reis langs de wonderen van de natuur. We hebben al eerder een tipje van de sluier opgelicht – nu krijg je een voorproefje van de rest. Maar… de echte verrassingen ontdek je pas in de cottage zelf!


Stap binnen in de natuur

Kom binnen! In de gang van je cottage maak je kennis met het avontuurlijke leven van onze twee ontdekkingsreizigers. In het logboek lees je alle avonturen, maar stap je eenmaal binnen ... dan worden deze avonturen werkelijkheid!

 

De waterval-woonkamer

Doe de deur van de woonkamer open en verwonder je. Er klettert een heuse waterval vanaf de muur over het bankstel naar beneden. Het gesteente achter de waterval is zowel op de muur als in de rugleuning van de bank terug te zien. Ook loszittende stenen (zachte sierkussens) zijn niet vergeten! En zie je de touwen achter de bank? En kun jij de geheime route achter de waterval vinden?

 

Een bloemrijke keuken

Geuren en kleuren maken de keuken tot het hart van elk huis. Dus ook van je Wonders of Nature cottage. Alleen gaan we hier nog een stapje verder. Het is alsof je in een wilde bloemenweide stapt. Er is zelfs een tekenmuur waar de kids hun mooiste bloemencreaties kunnen maken. En staat daar nou echt een bosje eetbare bloemen op tafel?

 

Rustgevende reuzen in de slaapkamer

Tuurlijk, olifanten en walvissen zijn imposante scheppingen van de natuur. Maar nóg een slagje groter zijn de gigantische Sequoia’s in Amerika. Deze mammoetbomen kunnen bijna 100 meter hoog worden. De rustgevende reuzen zijn gebruikt ter inspiratie in de ouderslaapkamer - een heerlijk relaxt sfeertje zo!

 

Slapen onder de sterren

387, 388, 389… ’s Avonds in het stapelbed tellen de kids geen schaapjes, maar sterren. De sterrenhemel op het plafond doet je wegdromen naar avonturen in de onmetelijke ruimte. Natuurlijk mag het maanlampje aan blijven, dat doen papa en mama wel uit. En net voor je in slaap valt, zie je nog even het Noorderlicht.

 

The floor is lava-speelkamer

De kinderspeelkamer in de 4-persoons cottage is het toneel van het vulkanische landschap. Pas op, want… the floor is lava! De vulkaan is net uitgebarsten, de grond is loeiheet onder je voeten, dus let goed op waar je gaat staan. Weet jij deze challenge zolang mogelijk vol te houden, zonder de vloer te raken? In de 6-persoons cottage vind je het spel terug op de vloer van de extra slaapkamer!

 

Lichtgevende waterwereld

Eigenlijk weten we maar bijzonder weinig van het oceaanleven. Maar één ding staat vast: het is er af en toe sprookjesachtig. Lichtgevend zelfs. En dat vind je terug in je badkamer. We snappen best dat je er net wat langer voor de spiegel blijft staan dan normaal.

 

Zelfs het kleinste kamertje…

… is gedecoreerd met wonderbaarlijke, geologische schatten. Alsof je in een donkere grot staat. Of zit.

 

Ben jij degene die het logboek met nieuwe bevindingen aanvult? Binnenkort kun je de bijzondere Wonders of Nature cottages boeken. Hou deze pagina’s dus goed in de gaten! Benieuwd naar onze andere thema-cottages, van spannende Avontuur cottages tot luxueuze Wellness cottages? Bekijk ze hier.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)