Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Golf van vernieuwingen rolt door De Eemhof

News - Laatst gewijzigd op 26 Jan. 2021

Golf van vernieuwingen rolt door De Eemhof

Zoals je hier vast al eerder hebt gelezen, zijn we bijna al onze parken aan het vernieuwen. Zo blijven we de nieuwe standaard zetten in familievakanties, met cottages en activiteiten waar je onvergetelijke herinneringen aan overhoudt. Onze bouwteams en stylisten zijn druk aan het werk in De Eemhof.


Bij deze vernieuwingen laten we ons inspireren door de omgeving. Hoe mooier een park in de omringende natuur past, hoe beter. En De Eemhof heeft een bijzondere ligging: tussen het Eemmeer en het Horsterwold, West-Europa’s grootste loofbos. Bovendien heeft De Eemhof wat andere parken niet hebben: een Mediterraans tintje in de vorm van de Market Square.

 

Vernieuwde cottages

Alle elementen uit de omgeving ga je terugzien in de nieuwe styling: speelse elementen in de Comfort cottages, glinsterend blauw en rijke groenschakeringen in Premium cottages en warme geeltinten in de luxueuze VIP cottages. In het meubilair, op de muren en de vloer, en in de decoratie die je zo een gevoel van thuis geeft. Maar ook natuurelementen zoals de vogels uit het bos, komen op een speelse manier terug.
 

Glenn en zijn vriendin Marès hebben de vernieuwde Premium cottage gereviewed, je bekijkt het hier:
 

 
Vernieuwde Premium cottage in De Eemhof
Vernieuwde VIP cottage in De Eemhof


De vernieuwde cottages worden een zalige plek om samen thuis te komen van een dagje watersporten, fietsen, klimmen of cultuur snuiven en shoppen in Amsterdam. De eerste zijn nu al boekbaarBekijk de vernieuwde cottages in de Park Primeur video!

 


Avontuurlijk overnachten, dat kan ook in De Eemhof. In de nieuwe Avontuur cottage reis je van de ene wereld in de andere (ontdekkings-)wereld! Stap binnen in een bibliotheek waar je leest over de werelden en je reis kan beginnen. Wij verklappen alvast enkele spannende ontdekkingen ...

 

 

Wellness cottage


Ultiem relaxen? Dan tref je het met de luxueuze Wellness cottage. Laat in de avond ben jij nog te ontspannen in je eigen jacuzzi... buiten, op je terras, onder de sterren. Met als andere hoogtepunten de heerlijke wellnessbadkamer, met Finse sauna, hammam en whirlpool, en een privéterras met loungemeubels. De cottage is boekbaar voor aankomsten vanaf maart.


Nieuwe activiteiten

 

Artist impressions - Duo Racer & Speeltuin
Duo Racer & Speeltuin - Artist impressions by Spielart GmbH Laucha

 

Duo Racer glijbaan

Goed nieuws voor fans van de Turbo Twister: de Aqua Mundo is uitgebreid met nóg een superglijbaan, de Duo Racer. Op deze glijbaan zijn spanning en sensatie verzekerd, want je giert met hoge snelheid door de bochten en je kunt tegen elkaar racen! Klaar voor een wedstrijdje?
 

 

Buitenspeeltuin

Ook kun je loltrappen in de grote nieuwe buitenspeeltuin. En die is bijzonder! De nieuwe speeltuin heeft namelijk een dierenthema: de bever. Hoe leuk is dat? De kinderen zullen zich er zeker niet vervelen.

 

Vernieuwde Action Factory met veel nieuwe activiteiten


Als je in een vernieuwde cottage of hotelkamer verblijft, wil je natuurlijk dat de rest van het park daar niet bij achter blijft. In de Action Factory kun je na een grote vernieuwing nóg meer activiteiten doen, in een compleet nieuwe (subtropische) styling. Kinderen van groot tot klein komen aan hun trekken, op het gloednieuwe Klimparadijs, een kids speelruimte met klim- en klauterelementen, een nieuwe Gametown met de leukste familiespellen én Bumper Cars, Bowling zoals je niet gewend bent - namelijk in LED-verlichting - en nog veel meer ...
 


Na al het speelplezier een nieuwe outfit scoren? Wandel even door de Market Square heen, de winkels zelf krijgen ook een nieuw jasje!

 

De vernieuwing van De Eemhof pakken we zone voor zone aan. Het duurt dus nog even voordat alles klaar is. Check ondertussen deze site regelmatig voor updates!