€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De nieuwe uitbreiding van Les Trois Forêts in 360.

News - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

De nieuwe uitbreiding van Les Trois Forêts in 360.

Het indrukwekkende Les Trois Forêts wordt alleen nog maar indrukwekkender. Nu met Thema cottages, extra luxe Exclusive cottages en een Forest Lodge met een spannende speeltuin.

Slapen als een prinses

In Les Trois Forêts bouwen we er 100 Thema cottages bij. Dat zijn cottages die natuurlijk bijzonder comfortabel zijn, met een moderne inrichting die niets te wensen over laat. Maar ze hebben nog iets extra’s: we hebben ze allemaal een bijzonder tintje gegeven. Waar kies jij voor: de Avontuur, Dieren in het bos, of Prinses en Ridder cottage? Bekijk ze hier in 360 graden.

Exclusive cottages: zorgeloos genieten

In Les Trois Forêts lanceren we ook ons nieuwe luxe-niveau in cottages: de Exclusive cottage. Hier bieden we je alle luxe die je in onze parken maar wensen kunt. Kom tot rust op je fraaie vlonderterras, inclusief privésauna. Gezellig met z’n allen rond de barbecue, genietend van elkaars verhalen. Of kom tot rust in je eigen wellness ruimte, luxe alom! Bekijk hem hier in 360 graden.

Ontspannen in de Forest Lodge

Haardvuur aan, koffie binnen handbereik, boek op schoot. De Forest Lodge is een heerlijke uitspanning in het bos om even uit te rusten, te kletsen en iets te drinken. Helemaal ingericht in stijl. Op de kids hoef je even niet te letten; die vermaken zich prima in de speeltuin ernaast.

Boek vandaag nog een van de nieuwe cottages in Les Trois Forêts!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)