€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Een compleet nieuw Center Parcs vakantiepark verschijnt aan de Oostzee

News - 01 Dec. 2020

Een compleet nieuw Center Parcs vakantiepark verschijnt aan de Oostzee

Ondanks de lockdown staat de tijd niet stil bij Center Parcs. Integendeel, we zijn bezig met wat grote projecten en we kunnen niet wachten om die met jullie te delen. Vandaag maken we te gek nieuws met jullie bekend: in Duitsland wordt in 2024 een nieuw Center Parcs vakantiepark gebouwd direct aan de Oostzee!

Landschap Pütnitz

 

 

In 2024 zal het park openen in een van de mooiste vakantieregio's van Duitsland. De Oostzeekust is een diverse omgeving met mooie natuurgebieden en verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. In de komende jaren zullen in totaal 600 gezellige vakantiewoningen en appartementen worden gebouwd op een oppervlakte van 120 hectare. Het nieuwe vakantiepark komt op het schiereiland Pütnitz en zal het hele jaar door een unieke bestemming zijn voor onze gasten. Het ligt midden in de natuur en wordt doorkruist door verschillende fiets- en voetpaden. Zo kan je de prachtige omgeving direct vanuit je eigen vakantiehuis ontdekken.

 

Oostzee zonsondergang

 

Activiteiten voor het hele gezin

 

Net zoals je van alle andere Center Parcs vakantieparken gewend bent, zal je in Pütnitz ook eindeloos waterpret kunnen beleven in de Aqua Mundo. Daarnaast wordt er op het park een mooie overdekte Market Dome gebouwd waar in alle weersomstandigheden genoeg te doen is, van restaurants en cafés tot entertainment en winkels. Bovendien komt er een Action Factory in de Market Dome, met onder andere een bowlingbaan en een klimparadijs waar de kids de hele dag kunnen klimmen en klauteren. Ook buiten is er genoeg te doen, zo komt er een Cycle Center, een midgetgolf baan, speeltuinen in het hele park en meerdere sportvelden. In het park is er dus genoeg te doen voor jong en oud en zul je je geen moment vervelen!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Center Parcs? Check hier alle vernieuwingen!

Bewerkt door Center Parcs Inspiratie

Delen

Ontdek de parken

Tags