€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Één park, duizend mogelijkheden

News - Laatst gewijzigd op 16 Dec. 2016

Één park, duizend mogelijkheden

Het klopt, bij Center Parcs is veel al inbegrepen: de toegang tot het tropische zwemparadijs Aqua Mundo, kinderactiviteiten, live entertainment in de avond en nog veel meer. En naast de talloze activiteiten die te boeken zijn, heb je ook de mogelijkheid om de 21 parken op eigen wijze te leren kennen, voor een nog afwisselendere en fantasierijkere vakantie voor jouw en je geliefden. Wij geven je een aantal ideeën voor eigen activiteiten in het park!

Iedere vakantie is anders

Iedereen is anders en vaak wil ook iedereen wat anders. En dat willen kan weer op verschillende manieren, zeker op vakantie. De actievelingen nemen zich bijvoorbeeld veel voor. Als ze dan aangekomen zijn in hun comfortabele vakantiehuis en de eerste nacht goed geslapen hebben, merken ze dat de drang om wat te gaan ondernemen wat afgezwakt is en de behoefte aan bijkomen toeneemt: loungen op het terras van het vakantiehuis, luisteren naar het zachte ruisen van de bomen en af en toe de ogen openen om de blauwe hemel te bekijken. Heerlijk!

Genoeg te doen!

Niets doen? Voor kinderen is dat ondenkbaar. Gelukkig heb je zelf na een tijdje ook genoeg van het heerlijk ontspannen op het terras van je cottage, echt waar! De ondernemingsdrift van de kleintjes werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat je ook zin krijgt om dingen te doen. Die gelegenheid is er in de vakantieparken van Center Parcs volop: je kunt met je kinderen talloze dingen ondernemen en uitproberen, die je niet hoeft te reserveren en die niets kosten. Leuke speelplaatsen in de omgeving van de cottage bijvoorbeeld! Of bezoek het waterparadijs Aqua Mundo, vaak een bijzonder hoogtepunt van de vakantie. Alle parken van Center Parcs liggen midden in de natuur, dat betekent dat water- en bosgeluiden er altijd bij horen. Daarnaast zijn bijna alle parken autovrij en de vele kleurrijke cottages zijn verdeeld langs een bochtig en betoverend wegennet. Ideaal om verstoppertje te spelen!

Wie is de eerste?

Verras je geliefden met een bijzonder spel! Zorg voor een plattegrond van het park (te vinden bij de receptie), kies in de groep een driecijferig cottagenummer uit en begin met de vraag: wie is als eerste bij dit huis? Wie vindt de kortste weg? In Het Meerdal, De Eemhof of De Kempervennen kan dat bijvoorbeeld bijzonder spannend worden, omdat dan de dichtstbijzijnde brug over de vele riviertjes gevonden moet worden. En dan hebben we het nog niet eens over Les Trois Forêts, waar het grote bos vraagt om een goed oriëntatievermogen. Misschien kom je onderweg zelfs wel een verlegen hertje tegen!

Speuren op het park

Of wat dacht je van een zelf-georganiseerde speurtocht door het park? De mannen tegen de vrouwen, of kinderen tegen volwassenen. Laat je fantasie de vrije loop. De winnaar wint bijvoorbeeld een boek waarmee bomen en planten nagezocht kunnen worden. Daarmee is de volgende verkenningstrip al klaar ... Of wordt het een fotospel? Wie maakt het eerst een foto van een eekhoorn of konijn?

Niets moet, alles mag

Moet er eigenlijk wat gedaan worden op vakantie? Nee, er moet helemaal niets. Maar bij Center Parcs zijn de verleidingen om te ontdekken en te beleven moeilijk te weerstaan! Hoe dan ook. En als u toch even geen ideeën meer hebt, kan je natuurlijk ook altijd meedoen aan de talloze activeiten die beschikbaar zijn in het park, zoals Cool Factor, boogschieten of minigolf.

Wat is je favoriete activiteit op een Center Parcs park?