€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Beleef de Pony Vakantie in Het Meerdal in 360°

News - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Beleef de Pony Vakantie in Het Meerdal in 360°

Beleef de Pony Vakantie in Het Meerdal in 360°

De Pony Vakantie in Het Meerdal bestaat nu al enkele maanden en is ideaal voor de echte pony fans. Maar hoe ziet een Pony Vakantie er precies uit? Met deze 360 video krijgt u er ook nog eens een echt beeld bij van hoe het er werkelijk uitziet. En met deze planning van zo’n Pony Vakantie kom je er ook achter hoe zo’n verblijf verloopt, van dag tot dag.

Vrijdag

Als je een weekendverblijf hebt geboekt mag je vanaf 15:00 in jouw cottage, met uitzicht op de rijbak. Er zijn dan nog geen pony’s te bespeuren want maandag, woensdag en vrijdag hebben de pony’s een rustdag op hun heerlijke en rustige groene weide. Een ideale namiddag voor je om dus uit te pakken, het gezellig te maken in de cottage en het park te verkennen.

Zaterdag

Nu begint de pony pret echt! Na een lekker ontbijt in uw cottage of in de Evergreenz wordt er om 9:15 bij de rijbak verzameld voor een introductie. Hier krijg je uitleg van de ervaren pony begeleiders over hoe je met een pony moet omgaan, wat ze graag eten en wat ze graag doen. Een soort kennismakingsronde eigenlijk.

Om 9:45 is het zover en worden de pony’s gehaald. Er wordt gekeken naar het karakter en de grootte van de pony zodat die zeker past bij de jonge ponyliefhebbers. Tussen 10:15 en 12:00 is het eindelijk tijd voor wat echte quality-time met de pony. Je kan de pony verzorgen en er een ritje op maken in de rijbak. Na een middagpauze is het vanaf 13:00 tot 14:15 rijles en daarna is het vrije- en knuffeltijd en wordt er opgeruimd en de stallen schoongemaakt. Om 16:00 worden de pony’s terug naar hun weide gebracht.

Net nog genoeg tijd om in de Aqua Mundo te duiken, de BALUBA onveilig te maken of uw topscore in de indoor minigolf te verbeteren.

Zondag

Om 9:45 worden de pony’s weer uit hun weide gehaald. En op zondag mag het allemaal wat feestelijker. Het is tijd om je pony uit te dossen met de mooiste strikjes en vlechtjes om er daarna trots mee door de rijbak te rijden. Tussen 13:00 en 14:15 is het tijd voor een buitenrit, dan rijd je met de pony namelijk een stuk door het park. Na een mooie dag is het weer knuffel- en opruimtijd, en met een laatste knuffel en foto wordt er afscheid genomen van je nieuwe beste vriend.

Je cottage is nog beschikbaar tot maandagochtend 10:00 en dus kun je nog even van het park genieten.

Heb je ook al eens een eigen pony gewild? Tijdens een Pony Vakantie kun je dit allemaal beleven,kijk hier voor meer informatie.

 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)