€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Ergernissen op vakantie? Zo lost u het op!

News - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Ergernissen op vakantie? Zo lost u het op!

Erger je ook zo aan je medevakantiegangers? Uit onderzoek in opdracht van Center Parcs blijkt dat meer dan de helft (55,8%) van de Nederlanders ergernissen ervaart als zij met meerdere personen op vakantie gaat. Terwijl dat helemaal niet nodig is!

Oplossing 1: Beter communiceren

De oorzaken van de ergernissen zijn divers. De meest genoemde oorzaak is dat iedereen andere verwachtingen van een vakantie heeft. Ook gebrekkige communicatie is een belangrijke oorzaak van ergernissen. Zo worden er vaak geen duidelijke afspraken gemaakt en wordt er ook slecht naar elkaar geluisterd.

Zorg voor je volgende groepsvakantie dus dat er een duidelijk plan is en dat er goed wordt gecommuniceerd over afspraken als welke tijd je samen doorbrengt.

Oplossing 2: Diversiteit aan activiteiten

Bijna zes op de tien Nederlanders sluiten meerdere keren per vakantie een compromis. Dit doen zij met name om het iedereen naar de zin te maken, de sfeer goed te houden of om ergernissen te voorkomen. Maar wat als iedereen nou eens zijn eigen gang zou gaan?

Het voorkomen van spanningen rondom compromissen is relatief simpel. Ruim de helft van de respondenten in het onderzoek geeft aan dat de sleutel ligt in het beperken van het aantal gezamenlijke activiteiten. Vier op de tien Nederlanders stellen zelfs dat iedereen totaal vrijgelaten moet worden als het gaat om iets te ondernemen tijdens zo'n korte vakantie. En dat is heel makkelijk als er genoeg te doen is voor iedereen.

60 nieuwe activiteiten bij Center Parcs

In 2015 heeft Center Parcs 60 nieuwe activiteiten geïntroduceerd voor alle leeftijden en in totaal worden er ruim 200 activiteiten aangeboden. Heel veel keuze dus! En voor ieder wat wils. Zo kan je gerust met een grote groep familieleden of vrienden op vakantie.

Zie je het weer helemaal zitten? Boek dan vandaag nog je groepsvakantie bij Center Parcs en profiteer van het Vroege Vogel Voordeel!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)