€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Vele vernieuwingen in Park Le Lac d’Ailette (F)

News - Laatst gewijzigd op 18 Jun. 2020

Vele vernieuwingen in Park Le Lac d’Ailette (F)

In Le Lac d’Ailette (F) zijn er vele vernieuwingen aan de gang. Er wordt gewerkt aan verschillende faciliteiten om je aankomende verblijf nóg comfortabeler te maken. Vanaf februari opent Le Lac d’Ailette weer haar deuren.

Wat wordt er vernieuwd?

Door de vernieuwingen in het park Le Lac d’Ailette zal dit park op hetzelfde, moderne niveau komen als onze andere parken. Bij de vernieuwde receptie worden er interactieve touchscreen-terminals geplaatst die gebruikt worden om het inchecken en het boeken van activiteiten te vereenvoudigen.

En dat is niet alles. Er wordt ook geïnvesteerd in de Aqua Mundo, die deze winter een geheel nieuwe ingang zal krijgen. Hierdoor krijg je een nóg warmer welkom! Bovendien zal ook het zandstrand worden aangepakt zodat je in de zomer heerlijk kan ontspannen of deelnemen aan een breed aanbod van watersporten. Natuurlijk is er ook aan de kleintjes onder ons gedacht. Zij gaan de geheel nieuw ontworpen gethematiseerde speeltuin kunnen ontdekken.

Ten slotte krijgen de restaurants een upgrade en opent een nieuw fastfood restaurant haar deuren.

Plan alvast je vakantie na februari in Lac d’Ailette in één van de recent vernieuwde cottages.

Ice Cream

Ontdek onze andere parken

Niet getreurd, al onze andere parken zijn tijdens deze periode wel geopend. Dit is de kans om eens een ander park met je familie te ontdekken!

Kies bijvoorbeeld voor nieuwe ervaringen in Villages Nature® Paris (F), dat slechts op 30 minuten rijden van Parijs af ligt. Hier kun je rondspetteren in een van de grootste waterparken van Europa met haar waterglijbanen en groot verwarmd buitenbad. Of kies voor het verzorgen van dieren bij de BelleVie-boerderij en neem deel aan een van onze vele workshops. Er is een breed aanbod van accommodaties, van Comfort tot VIP cottages, die ruimte bieden voor 2 tot 12 personen. Dat wordt genieten met de hele familie!

Of laat je verleiden door grootste Deep Nature® Spa in het park Les Trois Forêts (F), zoek het avontuur op tijdens de High Adventure Experience in park Les Ardennes, ontdek tropische vissen in het Snorkelbad van de Vossenmeren of geniet van de prachtige omgeving Duinengordel bij park Erperheide!

Climbing

Bekijk hieronder de VR tour om je alvast te verheugen op wat het park allemaal te bieden heeft:

 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)