€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Het Meerdal vernieuwings-update: De gloednieuwe Beleefboerderij en het Klauterwoud openen deze zomer!

News - Laatst gewijzigd op 12 Aug. 2022

Het Meerdal vernieuwings-update: De gloednieuwe Beleefboerderij en het Klauterwoud openen deze zomer!

Het Meerdal is dit jaar 50 jaar jong. We vieren de verjaardag van het bosrijke park in Noord-Limburg met een uitgebreide metamorfose. Van cottages tot Aqua Mundo, van restaurants tot speeltuinen. En wat hebben we weer een update voor je!

Beleefboerderij en Klauterwoud

Natuurlijk wás het Het Meerdal al hartstikke groen. Maar het kan dus nóg natuur-lijker! Vanaf de zomer word je echt ondergedompeld in de natuur en beleef je alles wat groeit en bloeit als nooit te voren. We noemen het de Beleefboerderij en het Klauterwoud, en bestaat uit twee delen. (Stiekem eigenlijk drie…)

Vanaf de Market Dome leidt een pad naar het unieke Klauterwoud. Maar… niet zomaar een pad: een Vitaminium, dat je door een Smulbos voert (met noten en fruit voor de mens) en door een Bessenbos (met allerlei lekkers voor dieren).

En dan sta je voor de Beleefboerderij. Hier ondervind je zelf hoe het leven op de boerderij is. Op de Smakenkwekerij mag je samen met de Ranger je groenten en kruiden oogsten (én planten voor de volgende gasten), in De Kakelvilla zie je kuikentjes geboren worden, de Natuurlodge biedt allerlei activiteiten voor het hele gezin en op Mekkerburg heten geiten en schapen je welkom in hun huiskamer.

Loop je nog verder, dan kom je in het Klauterwoud. Netjes op de paden blijven is er verboden! Hier kun je naar hartenlust klimmen en spelen in de vrije natuur. We hebben een Ravotparcours, een Durfparcours, én Schommelbomen.

Krijg je zelfs hierna nog helemaal geen genoeg van de natuur? Dan kun je na al het avontuur neerploffen in het Bostheater voor het allerleukste natuurentertainment waar je ook nog wat van leert!

Plonsen maar!

We hebben hard doorgewerkt om je deze zomervakantie te kunnen laten genieten van alle vernieuwingen in de Aqua Mundo en… het is gelukt! Dus verheug je op een compleet nieuwe subtropisch zwemparadijs-ervaring. Vanaf het binnenkomen (met digitaal polsbandje) tot frisse kleedkamers en douches, en handige kluisjes (dag muntje, hallo polsbandje!). En het hoogtepunt: het Water Playhouse, een echte Jungle Waterfabriek met water, water en nog eens water. Dat belooft kletsnat speelplezier!

Slaap lekker…

Na een dagje zwemmen en spelen val je als een blok in slaap in je vernieuwde cottage. Jazeker: ze zijn allemaal vernieuwd. Grondig, zoals je van ons gewend bent. Van vloer tot plafond, tiptop afgestyled in de sfeer van het park. Verwacht dus mooie natuurlijke materialen en verwijzingen naar flora en fauna.

 

Net geopend in de Market Dome

Je vakantie is niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. In de Market Dome, met vernieuwde entree en receptie, vind je niet alleen de vertrouwde restaurants, maar ook de gloednieuweFrites Affairs. Daar bakken ze graag een portie heerlijke frieten voor je, die je zelf met unieke smaken kunt pimpen op het sauzenorgel.

Is het weer om buiten te zitten? Loop door naar het nieuwe terras van het Grand Café. Dan kun je even bijkomen van je shopping expeditie bij twee nieuwe winkels: Shop & Smile: Aqua, Beauty & Fashion en Shop & Smile: Home & Kids.

Voor de gamers is er een gloednieuwe Gametown – neem je het op tegen de machine, of daag je je familie of vrienden uit? En… de bowlingbanen zijn vernieuwd, met LED-verlichting en touchscreens.

En alles is makkelijk te vinden

Dankzij de nieuwe wegwijzers en verlichting kun je alles in het vernieuwde park makkelijk vinden. En met het digitale polsbandje kom je overal makkelijk binnen!

Maar dat hoeft dan weer niet voor de speeltuinen. Als je met je kinderen in dit gezellige familiepark rondloopt, trekken die je vanzelf mee naar de nieuwe thema-speeltuinen. Goed voor uren ouderwets wip-, schommel- en klauterplezier.

 

Ook zo’n zin gekregen in een verblijf in Het Meerdal? Boek dan nú een van de vernieuwde cottages!