€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Het wordt spectaculair: De Aqua Mundo in Park Allgäu

News - Laatst gewijzigd op 08 Jan. 2018

Het wordt spectaculair: De Aqua Mundo in Park Allgäu

De Aqua Mundo in Park Allgäu heeft alle elementen die je al van de waterwereld van Center Parcs kent en waar je zo gek op bent. En biedt zelfs nog een beetje meer! Park Allgäu wordt het eerste Center Parcs park in Duitsland met een snorkelbad! Waarschijnlijk krijg je hier vanzelf zwemvliezen tussen je tenen.

Ruim subtropisch zwemparadijs

Er wordt hard gewerkt aan het park en de bouwplannen voor de Aqua Mundo zijn klaar. Het subtropisch zwemparadijs van het nieuwe park zal zich uitstrekken over een oppervlakte van maar liefst 6.600 m². Dat is één derde van de totale oppervlakte van de Market Dome! Ontdek alle verschillende waterattracties die hier zijn te vinden.

Langste wildwaterbaan en vijf waterglijbanen

De Aqua Mundo van Park Allgäu vestigt zelfs een record: hier komt de langste wildwaterbaan - 165 meter lang - van alle parken! Lang en ook nog eens razendsnel, een topcombinatie voor een wildwaterbaan. Je kan je natuurlijk ook uitleven op maar liefst vijf waterglijbanen waarvan je met of zonder band naar beneden kan suizen. Wil je graag samen met je gezin van de glijbaan? Dat kan! Er komt namelijk ook een brede family slide. Jullie glijden hier samen hand in hand naar beneden!

Veel verschillende baden

Daarnaast zijn er ook verscheidene baden. Het snorkelbad, waar je een kleurrijke onderwaterwereld kan ontdekken. Er komt een golfslagbad met een eiland en een stroomversnelling, een peuterbad met speeltoestellen, een buitenzwembad met een grote zonneweide in het zuidelijke deel en twee Whirlpools. Maar dat is nog niet alles! Er komt namelijk ook een bad met een klimwand. Geweldig, toch?

Water Playhouse en Aqua Café

Natuurlijk is er ook een Water Playhouse; de waterspeelwereld van Center Parcs met waterkanonnen, omkiepende emmers en nog veel meer. Het wordt de grootste in Duitsland. En wanneer je zelf uitgeput bent maar jouw kinderen nog niet, dan neem je toch gewoon een adempauze in het Aqua Café. Neem rustig plaats op het binnen- of buitenterras! Je kunt even lekker uitblazen en dit zonder zorgen, want de toegang tot de sensationele Aqua Mundo is zoals altijd tijdens je hele verblijf gratis. Plons, plons!

Ontdek Park Allgäu en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)