€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

In première: de nieuwe entertainmentshow van Center Parcs

News - Laatst gewijzigd op 11 Mar. 2020

In première: de nieuwe entertainmentshow van Center Parcs

Na een half jaar van voorbereidingen gingen op 9 maart jl de spotlights aan voor onze nieuwe avondvullende show, Wash-O-Matic. Vijf top-entertainers zetten hun beste beentje voor en zongen de longen uit hun lijf. De primeur was voor onze gasten in Het Heijderbos (NL) en ze waren unaniem: fan-tas-tisch!
 


Swingende avonturen in een wassalon

In de show nemen vijf bezoekers van een wassalon je op een creatieve reis mee door drie wervelende fantasiewerelden in de meest swingende avonturen rond witte, donkere en bonte was. Dus als je dacht dat een wassalon niet de meest inspirerende plek is tijdens je vakantie: think again!Een wervelwind door de Market Dome

Wash-O-Matic gaat als een wervelwind door de Market Dome. Live-zang, fantastische dansmoves, lekkere muziek en een indrukwekkende lichtshow bezorgen je een heerlijke avond. Een paar fun facts:

  • Tijdens een doorloop gaan de artiesten voor het eerst op het podium staan – voor Wash-O-Matic gebeurde dat midden in de nacht in de Market Dome!
  • De show is twee keer getest tijdens een try-out voor publiek in het park, zodat er nog wat bijgeschaafd kon worden.
  • Het licht wordt volledig voorgeprogrammeerd voor alle parken. De licht-technicus doet dit ’s nachts en is er door de complexiteit van de show 10 nachten mee bezig.
  • De prachtige kleding waarin de artiesten optreden, is op maat gemaakt voor Center Parcs in een speciaal atelier.
  • Om de beleving van de show nog verder te verbeteren, hebben we de Video Walls in de parken vernieuwd.

     

Wash-O-Matic is vanaf deze zomer te zien in De VossemerenHet Heijderbos (NL) en De Eemhof (NL), . Na de zomer kun je ook in alle andere 4- en 5-Birdie parken in Nederland, België en Duitsland genieten van deze show.Bekijk onze Center Parcs app om te zien of Wash-O-Matic al draait tijdens jouw vakantie.