€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Les Landes de Gascogne, ons nieuwe park in Frankrijk is geopend!

News - Laatst gewijzigd op 30 May. 2022

Les Landes de Gascogne, ons nieuwe park in Frankrijk is geopend!

Tussen Bordeaux en Toulouse (zuidwest-Frankrijk) hebben zwembadbouwers, landschapsarchitecten en interieurstylisten druk gewerkt aan het nieuwste Center Parcs-park in Frankrijk: Les Landes de Gascogne. Prachtig gelegen in een beschermd natuurgebied, in de regio Nouvelle-Aquitaine. Het park is bijna helemaal af en we zetten nog de puntjes op de i, maar we geven je vast graag een rondleiding. We zijn al open, dus boek hier je cottage!

 

 

Een met de natuur

Nóg meer dan in andere parken voel je je in Les Landes de Gascogne één met de natuur. Dankzij de cottages. Je kunt kiezen uit 3 types: Comfort cottages, VIP cottages en… bijzondere accommodaties.

  • Comfort cottages: Grote raampartijen laten een zee van groen binnen, elke kamer vertelt een verhaal dat is geïnspireerd door de natuur. De buitenkant is helemaal bekleed met hout, dat met de jaren mooi zal verkleuren.
  • VIP cottages: Moeiteloos vloeit het interieur over in je privétuin. De tinten van de inrichting weerspiegelen de omgeving: het groen van de dennen en het mos, het geel van de brem, aardetinten van het hout en zand. Je wellness-badkamer heeft een hammam, regendouche en bubbelbad, om heerlijk te ontspannen.
  • Bijzondere accommodaties: Luxe Boomhuizen staan ‘hoog op de poten’, met een magnifiek uitzicht op de omliggende natuur. Vanaf je buitenterras kun je de boomtoppen zelfs haast aanraken. Sta je liever met beide voeten op de grond, dan kies je voor een cottage in boerderij-stijl met gezamenlijke moestuin. En natuurlijk mag je samen met de boer eieren rapen en groenten oogsten.

Een Market Dome als een mini-stad

De Market Dome heeft de sfeer van een marktplein in een Zuid-Franse stad. Een plek waar je samenkomt en je thuis voelt. Waar je met z’n allen wat eet en drinkt, waar de terrassen bruisen van levendigheid, waar in de zomer de barbecue buiten wordt gezet. Er zijn kleine eettentjes, een groot restaurant, animatie tot ’s avonds laat, kortom: er is vakantieplezier!

Eindeloze waterpret in de Aqua Mundo

Welke van de drie glijbanen kies je eerst: de Duo Racer, de glijbaan waar je op je buik vanaf gaat, of die waar je met z’n tweeën in een band vanaf tolt? En er is veel meer watervertier: een Water Playhouse, een Kinder-doe-bad, golfslagbad, bubbelbaden, wildwaterbaan en een buitenbad waar in de zomer gezellig een paar foodtrucks langskomen. En natuurlijk kun je genieten van je welverdiende rust in de Deep Nature® Spa.

Of er activiteiten zijn? En of!

We maken je vast heel blij met bowlingbanen, de Action Factory, Game Town, indoor speelparadijs BALUBA voor de kleintjes, klimwanden voor de grotere kinderen en de animatie in de Kids Club. En anders wel met minigolf, de Kids Safari, pony rijden en de High Adventure Experience. Daar vul je wel een paar dagen mee!

 

En dan de omgeving nog

De omgeving moet je zeker verkennen, die is prachtig. Je bent midden in een Regionaal Natuurpark! Dus huur en fiets en trek eropuit. In de omgeving heb je trouwens ook een golfbaan, manege en watersportcentrum. Wat een vooruitzicht!


De komende tijd vertellen we je hier regelmatig over ons nieuwe Franse park Les Landes de Gascogne. En vergeet niet: de cottages zijn boekbaar!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)