€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Nieuw: Aquapark Splash in Port Zélande

News - Laatst gewijzigd op 30 Apr. 2019

Nieuw: Aquapark Splash in Port Zélande

Center Parcs Port Zélande opent binnenkort haar deuren van een nieuw waterpark. Deze hele zomer kan je hier klimmen, glijden en plonzen in het water! Waterpret gegarandeerd!

Een uniek speelparadijs

Het nieuwe waterpark is het zusje van het Aquapark Splash in Hellevoetsluis: het grootste water speelparadijs in Nederland. Het speelparadijs in Port Zélande is een reusachtig waterparcours van luchtkussens midden op het open water en is maar liefst 48 meter lang! Boven het ondiepe water kan er worden geklommen, gegleden en gesprongen van allerlei unieke speelattracties. Superleuk voor de kids, maar stiekem ook voor de ouders!

Aquapark

Veiligheid staat centraal

Er is de hele dag door personeel aanwezig om toezicht te houden. De kleintjes dienen wel in bezit te zijn van een zwemdiploma. En wil je liever droog blijven? Dan kan je ook heerlijk relaxend met een drankje vanaf het terras de kids zien spelen op het water.

Waar en wanneer?

Het waterpark is gelegen in de haven van Port Zélande en is geopend vanaf 14 mei tot het einde van de zomer. Kaartjes zijn te koop bij de Adventure Factory in Port Zélande.

Kom even een kijkje nemen tijdens je verblijf in Center Parcs Port Zélande, of kom gewoon een dagje langs voor dit waterspektakel!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)