€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

NIEUW: 12 persoons VIP cottages in Parc Sandur (NL) en activiteiten

News - Laatst gewijzigd op 18 Jun. 2020

NIEUW: 12 persoons VIP cottages in Parc Sandur (NL) en activiteiten

Met een grote groep in 1 cottage verblijven? Ja, zeker. In Parc Sandur (NL) zijn er nu 12 persoons VIP cottages beschikbaar. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Toch?! Ook sla je een balletje op de nieuwe Adventure Golf en kun je nu pootje baden aan het strand.

 

12 persoons VIP cottage
12 persoons VIP cottage

 

12 persoons VIP cottage

De nieuwe groepsaccommodaties in Parc Sandur bezorgen je rust, luxe en natuurlijk genoeg ruimte voor gezelligheid. Het strakke design, gecombineerd met houten elementen en warme kleuren zorgen voor een huiselijke sfeer. En in de wellness badkamer met sauna, bubbelbad en regendouche kom je weer even helemaal tot jezelf. Bij een verblijf in een 12 persoons VIP cottage horen services zoals verse broodjes die dagelijks bezorgd worden en natuurlijk de handdoekenpakketten die klaarliggen bij aankomst. Kortom: plezier maken met z’n allen, genieten en relaxen!

 

Adventure Golf
Adventure Golf

 

Adventure Golf

Samen met het gezin of jouw vrienden sla je een balletje op de nieuwe 18-holes Adventure Golf. Wordt het een hole-in-one of gaat de bal er net naast? Spannend!

Strand
Strand

Strand

Gelegen aan het meer vind je nu het strand. Lekker pootje baden, relaxen en help de kinderen met het bouwen van een zandkasteel. Of neem een bal mee en maak er een sportief moment van!

 

De nieuwe 12 persoons VIP cottages zijn al boekbaar. Ben jij nieuwsgierig geraakt? Bekijk dan hier wat het park nog meer te bieden heeft.