€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Terhills Resort by Center Parcs

News - Laatst gewijzigd op 12 Oct. 2023

Terhills Resort by Center Parcs

Terhills Resort by Center Parcs is geopend! Het nieuwe resort dat onder de naam van Center Parcs een eigen weg inslaat, staat garant voor een ontspannen en luxueuze vakantie in het hart van de Belgische Kempen. Het vakantieresort verrast je met stijlvolle cottages, een kleinschalig zwembad mét infinity pool, een hippe Beach House, een smaakvol restaurant en nog veel meer ... Wij geven je een voorproefje!
 


Centrale faciliteiten


Verheug je je ook zo op een ontspannen vakantie, waarbij je alles uit handen kunt geven? The Country Club has it all! Deze centrale plek in het hart van het resort omvat o.a. het kleinschalige Aqua Garden zwembad met infinity pool, het Terland Restaurant, het strand mét Beach House, de indoor speeltuin Kids Play en het Activity Café voor leerzame workshops.
 

VIP & Exclusive cottages


Midden in de bossen, pal naast Nationaal Park Hoge Kempen, is het heerlijk vertoeven in de VIP en Exclusive cottages. De namen verklappen het al. Je kunt veel luxe en elegantie verwachten van de vakantiehuizen. Zowel de voorzieningen als de stijlvolle inrichting geven dit resort een premium-randje. Om nog maar niet te spreken over de Lakeside cottages! Gelegen aan het heldere water, geniet je van de rust en privacy. En huur je een bootje, dan leg je deze gemakkelijk aan bij je eigen privésteiger - dat is nog 'ns luxe! We geven je alvast een voorproefje ...

 


Wil jij ook in luxe genieten van de magnifieke natuur van de Belgische Kempen? De cottages zijn hier te boeken!