€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Nieuwe activiteiten bij Center Parcs

News - Laatst gewijzigd op 27 Jul. 2020

Nieuwe activiteiten bij Center Parcs

Het Center Parcs-plezier dat je gewend bent, maar net even anders. Met een groot activiteitenaanbod én gloednieuwe binnen- en buitenactiviteiten. Van interactieve spellen door het park, tot een onverwachts liveoptreden van het Entertainment team en een ontmoeting met Orry en zijn vrienden. Wij vertellen je er meer over!

Nieuwe buitenactiviteiten

 

1. Take-away Crea Café

Met de verschillende workshop-pakketten kun je in de cottage knutselen aan een leuke Center Parcs herinnering. Bouw je eigen insectenhotel, design je persoonlijke Orry & Friends T-shirt of zet je eigen teddy bear in elkaar!

 

Insect Hotel

 

2. Interactief Parkspel

Op de MooveGo app, die je op je mobiele telefoon download, vind je een groot aanbod aan interactieve spelletjes voor alle leeftijden! Er worden constant nieuwe activiteiten toegevoegd waardoor er nooit een einde komt aan al dat plezier. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende wandelroutes vinden, maar ook genoeg spelletjes om samen met de hele familie vanuit je eigen cottage te doen.

 

Interactief Parkspel

 

3. Ontdekkingstocht per boot

Huur een boot en ga samen op ontdekkingsreis! Pak de kaart er bij, ga op zoek naar alle aanwijzingen die langs de waterkant verstopt liggen en los de puzzels op!

 

 

Nieuwe binnenactiviteiten

 

4. Cottage Fun Pakketten

Koop voor aankomst een van de speciale fun pakketten en voeg wat extra's toe aan jullie welverdiende vakantie! Er zijn onder andere baby, indoor games, outdoor games, sport en watersport pakketten. Kortom, voor ieder wat wils! En om het jullie nog iets gemakkelijker te maken, komen we hem persoonlijk bij jullie cottage afleveren.

 

Cottage Fun Pakketten

 

5. Center Parcs TV

Wij brengen het Center Parcs-plezier naar je cottage! Met Center Parcs TV kunnen kinderen meedoen met de Kids Disco, vallen ze in slaap met een van Orry & Friends' voorleesverhaaltjes, gaan jullie de strijd aan tijdens Challenge Time en kunnen ook de ouderen met een van de Workouts meedoen.

 

 

8. Interactieve Quiz Night

Wie heeft er de meeste kennis? Test het samen met je familie en neem deel aan de interactieve Quiz Night, gewoon vanuit je cottage. Met 2 mobiele apparaten, iets te drinken en wat lekkere snacks bij de hand ben je er helemaal klaar voor. De inhoud van de quiz is geschikt voor het hele gezin, dus ga samen de uitdaging aan en wie weet winnen jullie wel een leuke prijs!

 

Interactieve Quiz Night

* Bekijk het aangepaste aanbod


Zorg jij voor 'nieuwe' vakantieherrinneringen deze zomer? Dan zorgen wij dat ons activiteitenaanbod tip top in orde (en veilig) is! Bekijk hier onze zomer aanbiedingen en getroffen voorzorgsmaatregelen.