€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Nieuwe activiteiten in De Eemhof

News - Laatst gewijzigd op 30 Apr. 2019

Nieuwe activiteiten in De Eemhof

De Eemhof biedt nu nog meer nieuwe activiteiten aan. Spanning op de High Adventure Experience, rivaliteit met de vernieuwde Adventure Golf, elastieken benen op de Bungee Trampoline of samenwerken in de Escape Room.

Bungee Trampoline

Spring snel in deze geweldige ervaring! Door de combinatie van bungee-elastieken en een trampoline kun jij jouw acrobatische trucs laten zien. Vanaf 4 jaar mag jij deelnemen aan deze activiteit!

Bungee Trampoline De Eemhof

Vernieuwd: Adventure Golf (outdoor)

Het minigolfterrein in het park De Eemhof is in een nieuw jasje gestoken. De vernieuwde banen bieden de mogelijkheid om de onderlinge competitie in het gezin te verhogen! Versla jij iedereen?

Minigolf De Eemhof

High Adventure Experience

Ben jij een angsthaas of een waaghals? Laat zien dat geen uitdaging jou te groot is en leg het touwenparcours High Adventure Expierence hoog in de bomen af! De verschillende klimelementen zoals wanden en netten zorgen voor een spannende ervaring.

High Adventure Experience De Eemhof

Escape Room

Heb jij wel eens stilgestaan bij het belang van samenwerken? In de Escape Room is samenwerking key! Dit spel geeft zowel gezinnen als vrienden de gelegenheid om door middel van teamwork te ontsnappen uit een afgesloten ruimte.. Mits jullie de raadsels, puzzels en vraagstukken weten op te lossen!

Escape Room De Eemhof

En zo zet Center Parcs de nieuwe standaard in familievakanties. Ontdek wat De Eemhof nog meer te bieden heeft!