€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Nieuwe activiteiten in Het Meerdal

News - Laatst gewijzigd op 03 Jun. 2019

Nieuwe activiteiten in Het Meerdal

Lekker klauteren in de bomen, een balletje slaan met de famillie of rondrijden op het Kids Verkeerspark? In het Meerdal valt er genoeg nieuws te beleven!

High Adventure Experience

Is geen uitdaging jou te groot? Ontdek dan het touwenparcours High Adventure Experience. Verschillende klimelementen, waaronder wanden en netten zorgen voor een spannende ervaring hoog in de bomen.

High Adventure Experience Het Meerdal

Kids High Adventure

Ben je net te klein voor het touwenparcours High Adventure Experience? Wees niet getreurd. Het Kids High Adventure touwenparcours is net zo uitdagend, maar iets minder hoog in de bomen. Ook hier zorgen de verschillende klimelementen voor een spannende ervaring! Het gehele touwenparcours is omgeven door netten; veilig voor iedereen.

Kids High Adventure Het Meerdal

Kids Wiebel Web

Het Kids Wiebel Web is een groot web van touwen waarin de kinderen zich kunnen vermaken met verschillende speelelementen. Net als het Kids High Adventure touwenparcours is het Kids Wiebel Web geheel omgeven door netten. Veiligheid voorop!

Kids Wiebel Web Het Meerdal

Vernieuwd: Adventure Golf (outdoor)

Gezellig een balletje slaan met het gezin? Het minigolfterrein in Het Meerdal is vernieuwd. Daag elkaar uit en maak er een leuke competitie van. En... een hole-in-one geslagen?

Minigolf Het Meerdal

Kids Verkeerspark

Op een echt verkeersparcours krijgen de kids de kans om de verkeersregels te leren kennen op een leuke manier. Besturen zij de elektrische auto zoals dat hoort? Dan verdienen zij een rijbewijs!

Kids Verkeerspark Het Meerdal

Zo zetten wij de nieuwe standaard in familievakanties. Ontdek wat Het Meerdal nog meer te bieden heeft!