€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Nieuwe activiteiten in Limburgse Peel

News - Laatst gewijzigd op 25 Jun. 2018

Nieuwe activiteiten in Limburgse Peel

Limburgse Peel is in een nieuw jasje gestoken. Niet alleen de cottages zijn vernieuwd, er zijn ook veel nieuwe en vernieuwde activiteiten op het park. Wij laten je graag kennismaken met de gloednieuwe kinderboerderij, de vernieuwde Adventure Golf, Boogschieten (outdoor) en de Family Laser Battle.

Kinderboerderij

Kom gezellig geitjes aaien en knuffelen met konijnen op de gloednieuwe kinderboederij. De dieren staan in de rij om vertroeteld te worden; één grote belevenis voor de kids!

Kinderboerderij Limburgse Peel

Vernieuwd: Adventure Golf (outdoor)

Het vernieuwde minigolfterrein bestaat uit maar liefst 13 holes en is op natuurlijke wijze gedecoreerd. Sla een balletje, probeer verschillende technieken uit en houd elkaars score bij. Een gezellig uitje voor het hele gezin!

Minigolf Limburgse Peel

Boogschieten (Outdoor)

Span de boog, mik en schiet! Middenin de bosrijke omgeving leer jij, onder begeleiding van een instructeur, om net zo goed als Robin Hood te worden. Na de les is er nog tijd om aan de anderen te laten zien wat je hebt geleerd!

Boogschieten Limburgse Peel

Family Laser Battle (Outdoor)

Trommel je familie op en maak je klaar voor de strijd! Tijdens de Family Laser Battle probeer je met je team de tegenstander te verslaan door middel van verschillende speelstijlen. Verover de vlag van de tegenstander of neem al zijn levens af. Lukt het jou ondertussen om niet geraakt te worden door laserstralen van de anderen ?

Family Laser Battle Limburgse Peel

Dus zo zetten we de nieuwe standaard in familievakanties. Ontdek meer over de Limburgse Peel.