€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Park Allgäu, waar luxe en natuur samenkomt

News - Laatst gewijzigd op 09 Dec. 2020

Park Allgäu, waar luxe en natuur samenkomt

In Park Allgäu brengen we het beste wat Center Parcs te bieden heeft samen, aan de voet van de Zuid-Duitse Alpen. De grootste Aqua Mundo tot nu toe, tal van activiteiten en de Exclusive cottages – als dat geen genieten wordt.

12 maanden per jaar vakantie

De deuren van Park Allgäu gaan open in het najaar van 2018. En we beloven je een toppark op een toplocatie, in Zuid-Duitsland. In het adembenemende landschap, aan de voet van de Alpen, raak je nooit uitgekeken. Het is het hele jaar door een ideale vakantiebestemming, met fijne zonnige zomers, en een dik pak sneeuw in de winter!

allgau cottages

Laat je vermaken en verwennen

Park Allgäu wordt een 5 Birdies-park, met het meest uitgebreide aanbod aan faciliteiten, activiteiten en cottage types. Hier brengen we het beste van Center Parcs samen en ga je je, samen met je gezin, dagenlang vermaken en laten verwennen.

  • In de grootste Aqua Mundo tot nu toe geniet je van ongekende tropische waterpret, terwijl je weer helemaal tot rust komt in de luxe Spa & Country Club.
  • Elke minuut van de dag kun je de leukste, stoerste en meest bijzondere activiteiten doen, voor alle leeftijden. Van het enorme indoor speelparadijs BALUBA, tot de prachtige kinderboerderij. Ben je op zoek naar meer avontuur? Dan is de High Adventure Experience echt iets voor jou!
  • De cottages zijn gebouwd in regionale stijl en passen perfect in de omringende natuur. Hou je van extra luxe, dan boek je een Exclusive cottage. Waar je compleet tot rust komt in je eigen wellness ruimte.
  • In de tropische Market Dome vind je de sfeer van de regio terug. Met leuke boetieks en restaurants, en zelfs een Duits Brauhaus – met lokale specialiteiten.
  • Trek eropuit in de Allgäu, een schitterend gebied waar je kunt wandelen, fietsen en cultuur opsnuiven. In de verte lonkt het wintersport Eldorado de Alpen, voor echte sportievelingen.
Aqua Mundo Allgau

Blijf hier op de hoogte van al het Allgäu nieuws, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.