€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Park De Haan: waterpret in vernieuwde Aqua Mundo

News - Laatst gewijzigd op 09 Jun. 2021

Park De Haan: waterpret in vernieuwde Aqua Mundo

Wat maakt van het vernieuwde Park De Haan een écht Center Parcs-park? De vernieuwde Aqua Mundo natuurlijk! Er is de afgelopen tijd dag en nacht gewerkt om er een uniek subtropisch zwemparadijs van te maken. Met o.a. een vernieuwd golfslagbad, kinderbad, bubbelbad en interactieve glijbanen. En met de te verwachten wildwaterbaan wordt jouw verblijf in Center Parcs helemaal een feestje.
 

 

Spetterende vernieuwingen

Nadat je je hebt omgekleed in de nieuwe kleedkamers, stap je onder de gigantische nieuwe koepel een mooie groene oase in. Door de palmbomen, orchideeën en decoraties krijg je meteen een heerlijk vakantiegevoel. En dan: waar gaan jullie het eerst in, het vernieuwde golfslagbad, het kinderbadof het bubbelbad? Of tóch de interactieve glijbanen, waar de flitsende effecten om je oren vliegen? Moeilijke keuze! 
 


Als klapper: dé wildwaterbaan

Heb je nog even geduld? Vanaf de zomer raas je ook van de kolkende en bruisende wildwaterbaan. Dé Center Parcs-attractie waar jong en oud vanaf wil!
 

Nieuwe wildwaterbaan (vanaf de zomer van 2020)


 


Constructie van de Aqua Mundo

Zo ging het eraan toe. Je ziet hoe er dag en nacht gewerkt werd aan het nieuwe subtropisch zwemparadijs. In vogelvlucht nemen we je mee in de montage van de nieuwe koepel in Center Parcs Park De Haan.
 


Ook zin in waterpret vlak bij het mooiste strand van België? Boek vandaag nog je vernieuwde cottage in Park De Haan. Of lees meer over de leukste culturele uitstapjes, fietsroutes, wandelingen en uitstapjes met kinderen in de buurt van De Haan. 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)