€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Park Eifel wordt vernieuwd

News - 17 Jun. 2022

Park Eifel wordt vernieuwd

Het begint allemaal in de late herfst - Park Eifel zal volledig vernieuwd worden. Daarna werken we aan grote innovaties en nieuwe functies in alle delen van het park, die je hieronder exclusief kunt ontdekken. In het kader van de werkzaamheden sluiten wij het park van november 2022 tot de grote heropening medio 2023. Maar we beloven: Het zal het wachten waard zijn!

Vernieuwde cottages in Park Eifel
Pittoresk: vernieuwde cottages in Park Eifel

 

Vernieuwde en nieuwe cottages

Van de 440 cottages in het park worden er 320 vernieuwd en 120 volledig herbouwd. Bovendien heb je als gast in Park Eifel, vanaf de zomer van 2023, de mogelijkheid om vakantie door te brengen in de gethematiseerd Wonders of Nature cottage, waarin elke kamer je meeneemt op een reis naar een ander natuurverschijnsel. Dit zal een ervaring zijn die je zeker een keer moet meemaken!

Het woongedeelte van een vernieuwde premium cottage
Echt uitnodigend: het woongedeelte van een vernieuwde premium cottage

 

Een nieuw uiterlijk voor de Market Dome & Aqua Mundo

Het hart van het park, de Market Dome, wacht op je en jouw geliefden met een volledig nieuwe look na de vernieuwingen: het Market Restaurant en Il Giardino restaurant worden vernieuwd, evenals de bowlingbanen met een nieuwe bowlingbar en de Gametown. Bovendien komt er een nieuwe Shop & Smile winkel en een grote weerbestendige speeltuin - het "Avonturenpad". In de Aqua Mundo, met zijn vernieuwde omkleedruimte bouwen, we een nieuwe grote waterspeeltuin met licht- en geluidseffecten en een nieuwe Aqua Racer bandenglijbaan.

Het Avonturenpad in de Market Dome
Avontuurlijk: het Avonturenpad in de Market Dome

 

Nog meer plezier voor de kinderen

Vooral de kleintjes kunnen zich verheugen op veel leuke innovaties. De vroegere Kids Factory wordt volledig heringericht en wordt in de loop daarvan BALUBA - onder meer met een nieuw speelelement en een nieuwe klimvulkaan met glijbaan. De grote nieuwe themaspeeltuin buiten zal ook een glimlach toveren op de gezichten van de kinderen - zelfs van diegenen die in een rolstoel zitten, want deze is namelijk ook toegankelijk met een rolstoel. Ontbreekt er nu iets? Ja, ook het Cycle Centre wordt vernieuwd en bovendien wordt de Leisure Boulevard aangelegd, die verschillende buitenactiviteiten met elkaar verbindt, zoals de nieuwe kinderboerderij en de nieuwe avontuurlijke minigolf

De Leisure Boulevard met een avontuurlijke minigolf
Pure buitenpret: de Leisure Boulevard met een avontuurlijke minigolf

Zie je wel: Er gaat echt veel gebeuren in Park Eifel. Daarom hopen wij op je begrip voor de sluiting van het park van november 2022 tot medio 2023. Daarna, voor de grote heropening, kun je genieten van Park Eifel met al zijn nieuwe voorzieningen als nooit tevoren.

 

Wil je geen nieuws missen over Park Eifel en de Center Parcs wereld in het algemeen, kijk dan regelmatig hier op onze blog of abonneer je in op de social kanalen van Center Parcs!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)