€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Vernieuwd: Action Factory in De Huttenheugte

News - Laatst gewijzigd op 17 Jan. 2019

Vernieuwd: Action Factory in De Huttenheugte

De Action Factory is vernieuwd! Voor een onvergetelijke vakantie in De Huttenheugte zijn er nieuwe dingen te doen voor het hele gezin. Met deze activiteiten zal je volop plezier beleven tijdens je verbljif in De Huttenheugte.

Interactieve minigolfbaan

Het blijft leuk om te doen, minigolf. Vooral tijdens je vakantie is minigolf erg geliefd. Daarom de perfecte reden om deze nieuwe activiteit ook tijdens je verblijf in De Huttenheugte uit te voeren. Met nieuwe, verschillende en uitdagende parcours zorg jij ervoor dat je een hole-in-one maakt. Het blijft natuurlijk niet gemakkelijk! Met allerlei obstakels, interactieve effecten en lichteffecten wordt het je nét iets moeilijker gemaakt.

Interactieve minigolfbaan

Mini-cars

Altijd al in een eigen auto willen rondscheuren? Dat kan! Deze mini-cars zijn ideaal voor de kinderen: een paar rondjes rondcrossen in elektrische autootjes. Het enige wat je hoeft te doen is gas geven, sturen… en natuurlijk opletten dat je zelf niet wordt ingehaald. De perfecte plek voor kinderen om te oefenen om een echte racekampioen te worden.

Trampolines

Zodra de kinderen de trampolines zien, zijn ze vast gelijk weg. Hoe aantrekkelijk is het voor hen om even helemaal lekker los te gaan en rond te springen? Precies, daar zijn de trampolines voor! De kinderen zullen zich uitleven wanneer ze daar met alle plezier kunnen laten zien dat zij het hoogst kunnen springen.

Trampolines

Buiten de Action Factory valt er nóg veel meer op het park te doen. Niet alleen geniet je van de diverse eet- en drinkmogelijkheden, maar kun je ook allerlei andere leuke activiteiten uitproberen. Wil je meer weten over De Huttenheugte? Kijk dan hier voor alle belevenissen!

 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)