Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Camping Port Zélande: de camping van Center Parcs

Center Parcs Port Zélande, gelegen aan de Noordzee en het Grevelingenmeer, heeft een Camping! Met een verblijf in een Lodgetent, een Pod of met je eigen tent of caravan haal je het echte kampeergevoel naar boven. Kamperen met alle luxe van Center Parcs. Waar wacht je nog op?

> BOEK JE VERBLIJF


Camping Port Zélande tent

Verblijf in Camping Port Zélande

Niet alleen ‘s zomers, ook de gehele winter is Camping Port Zélande open. Bovendien kun je op Camping Port Zélande gebruikmaken van de ACSI*. Voor boekingen met een kortingskaart kun je per e-mail contact met ons opnemen. Bekijk de beschikbaarheid en prijzen** onder 'Boek je verblijf'. 

*De geldigheid van deze kortingskaarten vind je op de bijbehorende websites of campinggidsen.
**De camping is uitgesloten van bungalowacties en bungalowcadeaubonnen.
Camping Port Zélande Faciliteiten

Faciliteiten van Camping Port Zélande

Kamperen met alle luxe faciliteiten van Center Parcs binnen handbereik. Zet je tent, caravan, of camper op één van de 200 standplaatsen en plons gelijk in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo! De zwembadkaartjes zijn tot 1 november 2023 inclusief tijdens jouw verblijf. Na 1 november 2023 is het Aqua Mundo arrangement bij te boeken.
 
Bovendien beschikt elke campingplaats over 6 ampère stroom en zijn er twee nette sanitaire voorzieningen aanwezig.  
Camping Port Zélande (6 hectare) beschikt over 10 verharde camperplaatsen op de stenen met stroomaansluiting, 10 trekkersveld plaatsen, 6 Pods en 4 Glamping Lodges. Ook is er een kinderspeelplaats en tafeltennistafels aanwezig binnen handbereik.  
 
Alle plaatsen zijn 80 á 100 m2 groot. Het is mogelijk een plaats met voorkeur te reserveren: zon, schaduw, in de buurt van het strand of bij de speeltuin. Genoeg te beleven op de Camping!

Camping Port Zélande Pod

Overnachten in een Pod

Avontuurlijk kamperen en toch iets meer luxe? Kamperen in een Pod is het helemaal. Het half rond houten huisje is comfortabel en back-to-basic tegelijkertijd. Een Pod is voorzien van bedden, een kacheltje, verlichting en een bistrosetje. En bovendien hoef je je geen zorgen te maken om de kou ’s nachts - de Pods zijn geïsoleerd met schapenwol!Camping Port Zélande Glamping

Overnachten in een Lodgetent

Beleef je vakantie in Camping Port Zélande in een unieke Lodgetent. De Lodgetenten zijn van alle gemakken voorzien: stijlvolle inrichting, compleet ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet. Bovendien geniet je volop van het buitenleven, op een ruime privéveranda met loungeset, picknicktafel en BBQ!


Camping Port Zélande caravanplaatsen

Caravanplaatsen

Onze campingplaatsen zijn 80 – 100 m2 groot en beschikken over 6 Ampère stroom. Deze campingplaats is geschikt voor caravans en tenten. Op alle velden is een watertappunt aanwezig. Ook zijn er op de camping honden toegestaan. De camping beschikt ook over hond vrije velden: Schuilhoek, Windgat en Eikenlaan.

Camping Port Zélande caravanplaatsen

Camperplaatsen

Onze camping beschikt over 10 verharde camperplaatsen. C1 t/m C10. Deze camperplaatsen bevinden zich in de buurt van het camperservice station en beschikken allemaal over 6 Ampère stroom. Op de verharde plaatsen zijn honden toegestaan.

 

Ook beschikken wij over meer dan 20 grasplaatsen voor een camper. Iedere plaats heeft 6 Ampère stroom. Op alle velden is een watertappunt aanwezig. Op de grasplaatsen zijn honden toegestaan. Wilt u op een hond vrije plaats staan? Kies dan voor veld: Eikenlaan.

Camping Port Zélande caravanplaatsen

Tentplaatsen

Onze tentplaatsen zijn gelegen over de gehele camping, hierbij gaat het om kleinere plaatsen waardoor deze alleen beschikbaar zijn voor een tent met een maximale afmeting van 3 bij 4,5 meter en voor 4 personen.  

 

Er zijn zonnige- en schaduwplekken, op alle velden is er een watertappunt aanwezig en iedere plaats is het niet mogelijk om een auto bij de plaats neer te zetten.

 

Op het Trekkersveld bevinden zich tentplaatsen zonder stroom. Mooie plaatsen voor fietsers of wandelaars met een klein tentje. Komt u met de auto en wilt u toch een paar dagen verblijven op het trekkersveld, dan kunt u de auto parkeren op de parkeerplaats, omdat het trekkersveld een autovrij veld is.

Center Parcs Port Zélande

Als campinggast kun je gebruikmaken van alle faciliteiten die Center Parcs Port Zélande aanbiedt. Dat aanvullend met talloze activiteiten garandeert een uniek verblijf:

  • Toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met de spectaculaire glijbaan Turbo Tunnel, het Water Playhouse en een wildwaterbaan (De zwembadkaartjes zijn tot 1 november 2023 inclusief tijdens jouw verblijf. Na 1 november 2023 is het Aqua Mundo arrangement bij te boeken);
  • Indoor actie, zoals Blacklight High Adventure en een Klimtoren.
Plattegrond Camping Port Zélande

Contact Camping Port Zélande

Camping Port Zélande
Port Zélande 3
3253 MG Ouddorp
Nederland

Tel: +31-111-674020
E-mail: camping.portzelande@groupepvcp.com
€25 extra korting