Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Entertainment & Shops : De Market Dome biedt ontspanning voor jong en oud

Ook na zonsondergang gaat het vakantieplezier door in de tropische Market Dome. Het meest onderhoudende entertainment staat op het programma, zoals de Casino Night, de Family Game Night of de Show Night. 

Flaneren langs de etalages van kledingwinkels of likkebaarden bij de koeling van de supermarkt? In de Market Dome is het in élke winkel genieten. Van de Fashion Store en souvenirwinkel tot de handige supermarkt en warme bakker. Alles is in de buurt.

Honger van al dat shoppen en plezier? Klik hier voor een overzicht van al de Eten & Drinken mogelijkheden bij Center Parcs.

* Alleen beschikbaar op parken met 4 of 5 Birdies.
Boek nu

Welcome Night*

Welcome Night
Net aangekomen in Center Parcs?
Met onze Welcome Night leer jij het park meteen op een leuke manier kennen. Een gezellige avond met live muziek en de kans om al meteen leuke prijzen te winnen.

Show Night:
X-Tra Ordinario*

Show-night entertainment
Welkom bij Straordinario: Were life is a Circus! X-Tra Ordinario is het spectaculaire vervolg op Straordinario met meer glamour, fun & verbazing! Geniet samen van een avond vol acts voor jóng en oud: live gebracht door onze eigen entertainers.

Crazy Bingo Night

Crazy Bingo Night
Verlang jij terug naar de té gekke oude spelshows van vroeger?
Ga terug in de tijd met ons bingospel in een retrojasje. Kom de nostalgie opsnuiven en maak kans op 250 € korting op je volgend verblijf of andere mooie prijzen.

Family Quiz Night*

Family Quiz Night
Samen met de familie heerlijk ontspannen met zang en dans.
Maar er is ook spanning met een leuke quiz. Vorm een team en ga voor de overwinning. Klaar om je kennis en stressbestendigheid te testen?

Gametown

House of Games/ Gametown

Racen in een race simulator, flipperen en real life spellen. Game Town / House of Games is dé plek waar je opgaat in de wereld van games. Daag jouw familie uit in één van de vele multiplayer games of werk samen om het spel te verslaan. Verzamel tickets en win te gekke prijzen!
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).