Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Entertainment & Shops : De Market Dome biedt ontspanning voor jong en oud

Ook na zonsondergang gaat het vakantieplezier door in de tropische Market Dome. Het meest onderhoudende entertainment staat op het programma, zoals de Family Quiz Night of de Show Night. 

Flaneren langs de etalages van kledingwinkels of likkebaarden bij de koeling van de supermarkt? In de Market Dome is het in élke winkel genieten. Van de Fashion Store en souvenirwinkel tot de handige supermarkt en warme bakker. Alles is in de buurt.

Honger van al dat shoppen en plezier? Klik hier voor een overzicht van al de Eten & Drinken mogelijkheden bij Center Parcs.

* Alleen beschikbaar op parken met 4 of 5 Birdies.
Boek nu
Gametown

House of Games/ Gametown

Racen in een race simulator, flipperen en real life spellen. Game Town / House of Games is dé plek waar je opgaat in de wereld van games. Daag jouw familie uit in één van de vele multiplayer games of werk samen om het spel te verslaan. 
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.