Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Eten bij Center Parcs: van compleet verzorgd tot alles zelf doen

Lekker eten en drinken hoort bij een heerlijke vakantie. Of het nu gaat om een uitgebreid diner, een snelle hap tussendoor, een koffie op een terras of laat een heerlijke pizza bezorgen bij je cottage. Bij Center Parcs kan het allemaal!

Maar er is natuurlijk meer te doen in de Market Dome. Klik hier voor een overzicht van alle van alle mogelijkheden omtrent Entertainment & Shops in onze parken.

Onze restaurants

Nood aan een lekkere pauze voordat jij met een (nieuwe) activiteit begint? In de Market Dome kun jij van het ontbijt tot het avondmaal in een ontspannen sfeer genieten van heerlijke, overvloedige maaltijden (pannenkoeken, pizza's, lekker mals vlees, ...) aan ons open buffet. Er zijn ook snacks om mee te nemen.

Boodschappen doen

Je boodschappen kan jij halen in de supermarkt. Groenten en fruit, versmarkt, alle soorten vlees, conserven, koekjes ... Jij vindt al wat je graag eet op wandelafstand van je cottage. De Food Store is elke dag open, dus ook in het weekend.

Supermarkt

Delivery Services

Je boodschappen kun je halen in de supermarkt. Groenten en fruit, versmarkt, alle soorten vlees, conserven, koekjes ... De supermarkt is elke dag open en is op wandelafstand van je cottage.

Cottage Delivery Service

Voor het ontbijt kun jij verse broodjes bestellen, of een compleet verzorgd Lazy Breakfast voor het ultieme vakantiegevoel. 's Middags of 's avonds kun jij gezellig met elkaar aan tafel met één van onze Table Cooking pakketten. Of bestel een van de heerlijke Food to you maaltijden. Eet smakelijk!

Selecteer de gewenste services tijdens de derde stap van uw reservering of reserveer ze later via de mobiele app Planet Center Parcs.
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.