Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Kinderactiviteiten bij Center Parcs

Binnen of buiten, jong of oud, ontspanning of juist spanning! Je kinderen vermaken zich elk moment van de dag !
Boek nu

Discovery Bay en Jungle Dome

Een overdekte binnenspeeltuin die er uitziet als tropisch regenwoud, compleet met exotische vogels, planten en klimtoestellen. Welkom in de Jungle Dome van Het Heijderbos. Voor de kleine ontdekkingsreizigers is er de indoor piratenwereld Discovery Bay in De Vossemeren. Compleet met scheepswrak, watervallen en een hangbrug.
Kids Climate Conference Center Parcs

Kids Climate Conference

De Kids Climate Conference, een initiatief van het Wereld Natuur Fonds (WNF) en Center Parcs, is een klimaattop voor junioren.

Het is in korte tijd uitgegroeid tot een weekendevenement om de creativiteit van kinderen te benutten voor oplossingen die bijdragen aan een leefbare aarde.
Laat je inspireren! Lees hier meer
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.