€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Parc Sandur

Nederland, Drenthe, Emmen

Parc Sandur - Restaurants & Shops

In het centrum van Parc Sandur heb je keuze uit vier verschillende restaurant, namelijk ons à la carte restaurant The Beach House, grill restaurant The Grill Company, snackbar Snack & Go en pizzeria The Pizza Company. Zo is er voor ieder wat wils en kun je gezellig dichtbij jouw verblijf ergens een hapje eten. Ook voor boodschappen kun je in ons centrum terecht bij de Markt van Sandur supermarkt. Geen zin om boodschappen te doen? Laat ze dan bij jouw bungalow bezorgen. Ook biedt de Markt van Sandur een ontbijtservice waarbij je lekker vers afgebakken broodjes bij jouw bungalow kunt laten bezorgen

Restaurants

Babyvoedingsfaciliteiten Parc Sandur

Babyvoedingsfaciliteiten

In Parc Centrum en in alle restaurants zijn er Babyvoedingsfaciliteiten. Gemakkelijk herkenbaar, altijd in de buurt en gratis te gebruiken. Je vindt er gratis potjes babyvoeding, een magnetron en een flessenwarmer. Dat is pas een zorgeloze vakantie met jouw baby.

The Beach House Parc Sandur

The Beach House

Beach House is ons à la carte restaurant. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie, de lunch, borrel en het diner. Wij bieden een uitgebreide en gevarieerde menukaart. 's Zomers zit je er heerlijk op het terras aan de haven. Ook voor kinderen is Beach House erg geschikt met een speciaal kindermenu en een leuke speelhoek!

Central Garden Parc Sandur

Central Garden

In Central Garden, het middelpunt van het Parc Centrum, kun je terecht voor een heerlijke kop koffie met een gebakje, een lunch of een borrel. Terwijl jij geniet van een hapje en een drankje, komen ook het entertainment en diverse kinderactiviteiten voorbij!

The Grill Company Parc Sandur

The Grill Company

In The Grill Company ben je zelf de chef! Iedere tafel heeft een ingebouwde barbecue, waar je lekker op kunt grillen. We hebben een ruime keuze en alles is 100% vers, natuurlijk en lekker. Laat je ook verrassen door ons originele concept: een heerlijk diner of ontbijtje.

Snack & Go Parc Sandur

Snack & Go

Zin in een lekkere snack? Dan kan je terecht in de snackbar. Wij bieden een heel uitgebreide keuze: Frieten, Snacks, Broodjes en menu's, Kindermenu's met verrassing, Frisdranken en milkshakes, Softijs en verpakt ijs. Je kunt gezellig eten aan één van de zitjes bij de snackbar of het café maar ook kunnen snacks, broodjes en menu's meegenomen worden.

Cottage Delivery Service

Shop & Smile Delivery

Shop & Smile Delivery

Speelgoed voor de kids, een leuk souvenirtje voor thuis of verzorgingsartikelen nodig? Shop & Smile heeft een ruim assortiment en onze medewerkers komen jouw bestelling graag aan de cottage bezorgen. Neem een kijkje in de Center Parcs app in de categorie "Restaurants & Shops" en bestel vandaag nog online!

Breakfast Delivery

Breakfast Delivery

Heerlijk in je accommodatie ontbijten met broodjes? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een compleet Lazy Breakfast met broodjes, hartig en zoet beleg, eitjes en sinaasappelsap. Samen te boeken met je accommodatie of ter plaatse te bestellen in de supermarkt.

Boodschappen bezorgservice

Boodschappen bezorgservice

Bestel gemakkelijk jouw boodschappen, voor en tijdens het verblijf, online op www.demarktvansandur.nl en laat deze in je cottage bezorgen. Van een uitgebreid ontbijt en boodschappen tot heerlijke maaltijden.

Supermarkt

Supermarkt

Supermarkt

Jouw boodschappen kun je halen in de supermarkt. Groenten en fruit, versmarkt, alle soorten vlees, conserven en nog meer. Je vindt alles wat je graag eet op wandelafstand van jouw cottage.