Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Cottage Services

Tijdens je vakantie wil je relaxen. En gelijk heb je! Laat de dagelijkse bezigheden even lekker achterwege en maak het jezelf gemakkelijk met onze Cottage services. Je selecteert de gewenste services in stap 3 van je boeking of je reserveert ze later via de Center Parcs-app *. Zo, dat wordt lekker bbq'en zonder zorgen. Laat die vakantie maar beginnen!*Details en prijzen van de Cottage Services staan vermeld op de parkpagina van het door jou geselecteerde park onder 'Cottages' en in stap 3 van je boeking.

Cottage services: kindermeubilair

Cottage services en uitrusting

 • Dekbedhoespakket: dit pakket is inclusief bij een Premium en VIP cottage. Afname van dekbedhoespakket is verplicht bij Comfort cottage, dit wordt automatisch aan je boeking toegevoegd.

 • Comfort Service Lite: een alles-in-1 pakket voor een Comfort cottage: opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken, een fles douchegel* en een keukenpakket (het keukenpakket is niet beschikbaar in Frankrijk). Altijd in combinatie met verplichte afname dekbedhoespakket.

 • Handdoekenpakket: dit pakket is inclusief bij een VIP cottage en Hotelkamer.

 • Keukenpakket: bij een Premium en VIP cottage is een keukenpakket, bestaande uit een keukenhanddoek en een theedoek, inbegrepen.

 • Kinderdekbedpakket: 1 dekbed (niet standaard aanwezig), 1 dekbedhoes, 1 onderlaken.

 • Kindermeubilair: in elke cottage vanaf 4 personen staat een kinderbedje/-box en -stoel.

 • Boodschappenpakket*: als jij je boodschappen via de Boodschappen Service bestelt, dan zorgen wij ervoor dat jouw boodschappen kant-en-klaar in de cottage staan! Te bestellen voor één of meerdere dagen tijdens je verblijf. Lekker ontzorgend!

 • Partypakket: heb je iets te vieren tijdens de vakantie? Boek dan de Party Service en het feest kan beginnen!


*Niet inclusief in Park Nordseeküste

Extra's - huisdier

Interessante extra's

 • Voorkeursligging: aan het water? Of toch liever dicht bij de Market Dome? Verschillende cottages bij elkaar? Je bepaalt het met de voorkeursligging.

 • Draadloos Internet: standaard Wi-Fi is inbegrepen in onze vakantieparken in België, Nederland, Duitsland en in de VIP- en Exclusive cottages in onze vakantieparken in Frankrijk.

 • Neem je huisdier gezellig mee: je kunt maximaal 2 huisdieren per vakantiehuis meebrengen. Dit moet je zowel bij het boeken als bij de aankomst vermelden. En omdat we iets meer werk hebben bij de eindschoonmaak, rekenen we voor honden en katten extra servicekosten.

 • Early Check-in (Friends): Friends kunnen al vanaf 13.00 uur inchecken en in alle rust aan de vakantie beginnen! Meld dat dan wel even vooraf! Dat kan bijvoorbeeld door te bellen naar de gratis Friends reserveringslijn of door het aan te geven tegelijkertijd met je online reservering.

Ontbijt Service

Culinaire arrangementen

 • Table cooking arrangement: kies uit steengrillen, gourmetten, barbecueën of fonduen. Eten en benodigdheden worden aan de deur bezorgd. Smakelijk eten!

 • Ontbijt cottage arrangement: een uitgebreid ontbijt met heerlijke verse broodjes en verse fruitsap, elke dag aan je cottage bezorgd. Als dat geen goed begin van de dag is.Het Ontbijt Arrangement is slechts te boeken voor je gehele verblijf. Binnen het arrangement is er geen combinatie mogelijk van ontbijten in het Market Restaurant en ontbijten in de cottage.