€25 extra korting
089 81 81 81
089 81 81 81
Gebruikelijke belkosten

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

089 81 81 81

Gebruikelijke belkosten

Maandag t.e.m. zondag: 8:00u - 22:00u

Terhills Resort by Center Parcs

België, Limburg, Dilsen-Stokkem

Terhills Resort - Dagje Uit

Een dagje Center Parcs

Een uitstapje naar Terhills Resort dat is plezier en rust met een uniek uitzicht aan de rand van het Nationale Park De Kempen in België. Omwille van de drukte, het mooie weer en omdat we voorrang geven aan onze resortgasten, zijn de volgende verhuuritems vanaf 17 mei niet beschikbaar voor daggasten: E-cars, Kids Haven, E-boats, Waterfietsen en SUP's.
  • Heerlijk relaxen in zwembad Aqua Garden met kinderbad en panoramisch buitenbad.
  • Beleef plezier met de hele familie op de minigolfbaan. 
  • Verken het autoluwe resort met speelelementen en een kinderboerderij.
  • Ontdek Nationaal Park Hoge Kempen met de fiets, deze kun je huren bij het Cycle Center. 
  • Cocktail in de hand bij het Beach House of elk moment van de dag culinair genieten bij het Terland Restaurant.

Niet te missen

Babyzwemmen TH

Babyzwemmen

Op woensdag en zondag openen we Aqua Garden extra vroeg voor de allerkleinsten. Meld je aan bij de ingang van Aqua Garden om 8u15. De activiteit start om 8u30. Onder begeleiding van een ervaren instructeur doe je samen met je baby verschillende oefeningen en spelletjes. Heerlijk toch om de kleine te zien ontspannen en genieten van het warme water! De activiteit duurt 30 minuten. Na de activiteit kun je nog de hele dag genieten van Aqua Garden. Reserveren kan hierboven. Op woensdag en zondag kun je het ticket babyzwemmen kiezen.

X-cube Terhills Resort

X-Cube: virtuele spionage als dagtrip

Een beleving voor jong en oud! De X-cube is gevuld met technische snufjes, licht- en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen!

Doorloop samen met je team een spionnentraining (€90,-) of kies voor het meeslepende mysterie Murder at the Mansion (€90,-). Hier ontdek je wie de rijke tech-ondernemer Albert Duyckers heeft vermoord. Voor kinderen vanaf 9 jaar is er Agent 8008 (€50,-). In 8 spannende missies help je de agent om zijn trouwe maatje te bevrijden. Of wat dacht je van een spannende spionnentraining voor kids (€50,-)? Zin in een spel voor het hele gezin? Dan is er de Crazy Gameshow (€50,-) waarin je mini-games speelt in een strijd om de eerste plaats.

Reserveren kan via +32 (0) 89 81 81 88.

Aqua garden

Zwemmen in Aqua Garden

De Aqua Garden is een kleinschalig zwembad voor een ultiem relaxmoment. Het zwembad is aangelegd als een tropische rivier, waar je je heerlijk laat meedobberen. Als je wilt, zwem je zó door naar de infinity pool met weids uitzicht over het meer. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar is er een kinderbad.

Adventure golf sfeer

Adventure Golf

Elke hole is een avontuur op zich. De baan ligt mooi in de natuur, heeft 14 holes en is geschikt voor het hele gezin.

Reserveren kan enkel ter plaatse bij de receptie.
€9,00 per persoon.

Cycle center

Cycle Center

Kinderfietsen, (elektrische) fietsen, mountainbikes, kinderzitjes en fietskaarten. Alles wat je nodig hebt om met de fiets op verkenning te gaan.

Reservatie en informatie bij het Cycle Center.

Beach house

Beach House

Voetjes in het zand en genieten van een frisse cocktail, fingerfood en een prachtig uitzicht.

Restaurant Terland

Terland Restaurant

Elk moment van de dag heerlijk genieten met het mooiste uitzicht. Ontbijt als een koning(in), ga voor een hartelijke lunch, geniet van een uitgebreid diner of kom langs voor een aperitief of zoet vieruurtje.

Kids Safari

Kids Safari

Kinderen krijgen meteen een echt safarigevoel zodra ze in hun eigen jeep stappen: sleutel erin, lichten aan en rijden maar! De jeeps zijn geschikt voor 2 kinderen. Ze rijden zelf, stapvoets, maar jij houdt de controle met een stopknop.

*Enkel op het park zelf te reserveren (bij het Cycle Center), op basis van beschikbaarheid.
Kinderboerderij

Kinderboerderij

Kinderen zijn van nature dierenvrienden. Een bezoekje aan de Kinderboerderij is dus altijd een schot in de roos. Geitjes aaien, konijnen knuffelen, kippen voeren - de dieren worden er net zo blij van als de kinderen.
Kids Play

Kids Play

Kinderen willen bewegen. Hun energie kwijt. En dat kan, in indoor speeltuin Kids Play. Klauteren, glijden, ravotten, ze kunnen heerlijk hun gang gaan op de zachte ondergrond. Voor de ouders zijn er rondom zitjes.

Openingstijden

Handige info

Terhills Resort

Terhills Resort

Nationaal Parklaan 1
3650 Dilsen-Stokkem

+32 89 81 81 81