Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Terhills Resort by Center Parcs

België, Limburg, Dilsen-Stokkem
Parkplan

Terhills Resort - Restaurants & Shops

De Country Club met panoramische uitzicht over het meer is de plek om van vroeg tot laat samen te genieten. Voor een drankje, hapje, vers ontbijt of een compleet culinair diner heten we je welkom in het restaurant, met een (verwarmd) buitenterras aan het meer. Ontbijten of aperitieven in je cottage? De kleine supermarkt heeft alles in huis.

Restaurants

Aqua Bar Terhills Resort

Aqua Bar

Een smakelijke pauze tussen het waterplezier door? De Aqua Bar biedt een selectie van heerlijke snacks, hamburgers en nog veel meer. Of lekker snoepen van een ijsje terwijl je geniet van de tropische sferen in Aqua Garden.

Terland Restaurant Terhills Resort

Terland Restaurant

Uit eten in het mooiste plekje van Limburg in het enige Nationale Park van België. Geniet dagelijks van het beste van het seizoen bereid door onze chefs. Start je dag met een uitgebreid ontbijt, een gezonde lunch of laat je verrassen door het menu van de chef. We werken enkel met verse, lokale en eerlijke ingrediënten. Want voor jou willen we het beste.

The Lake House Terhills Resort

The Lake House

Betreed de warme wereld van 'The Lake House' van Terhills Resort, ons unieke pop-up restaurant aan de oevers van het meer. Met zijn indrukwekkende ramen en dennenhouten constructie, biedt The Lake House een adembenemend uitzicht op Terhills Resort. Geniet van warme chocolademelk, uitgebreide OFYR-diners met live muziek en films in een sfeer van winterse gezelligheid en warmte. Open van 28 oktober tot en met half februari, van woensdag t/m zondag met verschillende evenementen. Loop binnen zonder reservering elke zaterdag & vakantiedag van 12u -17u en zondag van 16u - 20u.

The Shelter Terhills Resort

The Shelter

Een hippe overdekte outdoor bar daar waar Aqua Garden en het meer elkaar vinden. Vlak naast het zwembad en de speeltuin kan u er met familie en vrienden terecht voor enkele heerlijke snacks en drankjes.

Supermarkt

Shop

Shop

Alles voor een zorgeloze vakantie in je cottage! Vind wat je nodig hebt in de Shop: groenten, fruit, brood, koffie, vers vlees, delicatessen en kaas,...

€25 extra korting