€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

5 Leuke films voor het hele gezin

Family time - Laatst gewijzigd op 14 Dec. 2016

5 Leuke films voor het hele gezin

Het is bijna winter en de donkere en koude dagen komen weer terug. Dit betekent dat we langer tijd doorbrengen in huis. Wat is er leuker dan met je hele gezin op de bank onder een dekentje te kruipen en samen een film te kijken? Wij hebben zowel voor de kinderen als voor de ouders een top 5 opgesteld van de leukste films van het afgelopen jaar.

Cinderella

Wie houdt er niet van het klassieke sprookje Assepoester? Als Ella’s vader, een koopman, overlijdt, blijft de jonge Ella achter met haar stiefmoeder en stiefzusjes Drisella en Anastasia. Zij behandelen Ella als een dienstmeisje. Ella moet het enorme landhuis schoonmaken, zorgen voor het eten en de dieren voederen. Ondanks alles geeft Ella de moed niet op. Op een dag ontmoet ze de aantrekkelijke prins Kit in het bos. Wanneer het paleis alle jonge vrouwen uitnodigt op een bal hoopt Ella de charmante Kit weer te zien. Helaas verbiedt haar stiefmoeder haar naar het bal te gaan en scheurt harteloos haar jurk. Maar Assepoester krijgt hulp van een toverfee die haar leven voor altijd verandert.

De Boskampi’s

Rik Boskampi, de zoon van boekhouder Paul Boskampi, wil maar één ding: niet meer gepest worden. Hij zorgt ervoor dat ze verhuizen naar een ander dorp. Geïnspireerd door een maffiafilm verzint Rik een verhaal. Hij verandert zijn imago en noemt zich Rikki Boskampi, de zoon van de levensgevaarlijke maffiabaas Pauli Boskampi. De hele buurt gelooft het verhaal over zijn maffia-vader en iedereen is doodsbang voor de Boskampi’’s. Iedereen behandelt Rikki en zijn vader met respect. Totdat Roderick, een pestkop uit het verleden, op school verschijnt. Kan Rikkie zijn leugen nu nog vol houden?
De Boskampi’s is voor kinderen een spannende film met als boodschap dat je niet moet pesten en liegen.

Paddington

Paddington, een jonge Peruaanse beer, heeft een grote passie voor alles dat Brits is en droomt over een leven in Groot Brittannië. Op een dag gaat hij als verstekeling aan boord van een schip en hij komt terecht in Londen op het station Paddington. Maar Londen blijkt koud, regenachtig en een stuk minder gastvrij dan verwacht. Als hij de moed begint op te geven wordt hij gevonden door de vriendelijke familie Brown die hem in huis neemt. Alles lijkt goed te gaan voor Paddington tot dat een museumconservator het beertje in het oog krijgt en hem wil vangen om op te zetten in het museum. Paddington is komisch, creatief en hartverwarmend.

Spongebob 3D; Spons op het droge

Het ging allemaal goed in Bikinibroek tot dat het recept van de krabburger werd gestolen door een mysterieuze slechterik. Dit is een belangrijk recept, want heel Bikinibroek is verslaafd aan de krabburgers. Dat is het moment waarop Spongebob en zijn grootste vijand Plankton samen hun krachten moeten bundelen om het geheime recept terug te krijgen. De twee vijanden Spongebob en Plankton laten de onderwater wereld achter zich en reizen naar de mensenwereld. Ze moeten samenwerken om hun eigen wereld te kunnen redden. Eenmaal aangekomen in de mensenwereld veranderen ze in superhelden en nemen ze het op tegen piraat Burgerbaard. Kortom: Spongebob is de ultieme film voor de kleine kijkers, al geschikt vanaf 6 jaar.
Plezier gegarandeerd!

Minions

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme.
Door de jaren heen evalueren de Minions zich tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken van T. Rex tot Napoleon. Maar helaas zijn ze niet altijd succesvol in het uitvoeren van hun taken en daarom hebben ze nu geen meesterschurk om meer te dienen. Kevin, een kleine Minion, heeft een plan: hij gaat samen met zijn vrienden Stuart en Bob op zoek naar een slechterik om te assisteren. Uiteindelijk belanden de drie vrolijke vrienden in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Wat zijn voor jouw de beste familiefilms van het afgelopen jaar?

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)