€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

5 tips om een vriendenweekend te organiseren

Family time - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

5 tips om een vriendenweekend te organiseren

“We moeten nog eens met z’n allen een weekendje weggaan.” Maar makkelijker gezegd dan gedaan… We zijn namelijk met 5 koppels waarvan er 2 koppels net een kindje hebben, 1 koppel een overenthousiaste puppy in huis hebben gehaald, 1 koppel een huis aan het bouwen zijn en 1 koppel regelmatig in het weekend moet werken. Maar hoe ga je dit regelen? Ons is het nu eindelijk gelukt, dus hier onze tips:

1. Blokkeer je agenda

Maak enkele maanden op voorhand een afspraakkalender (zoals Doodle) aan. Wanneer er een datum is gekozen zorg ervoor dat deze datum in iedereen zijn agenda wordt geblokkeerd door een agenda uitnodiging te sturen.

2. Voor ieder wat wils

Het was voor ons belangrijk dat het niet te ver rijden was want er was nog een koppel dat een dagje op bezoek kwam. Bovendien moesten honden welkom zijn in het verblijf en moest het zowel kind- als manvriendelijk (zij hadden nood aan wat adrenaline) zijn. We wilden ook graag allemaal samen in een huisje zitten. De keuze voor Center Parcs was dus snel gemaakt.

3. Maak het jezelf niet te moeilijk

Het is sowieso al een hele organisatie dus wij besloten om het onszelf niet te moeilijk te maken, het gaat immers om quality time met elkaar en bovenal genieten. We kozen voor een cottage met vaatwasser en opgemaakte bedden bij aankomst en boekten daar ook nog een handdoekenpakket bij. Kers op de taart was dat we elke ochtend aten in het overheerlijke ontbijtbuffet.

4. Ga niet te bepakt en bezakt op reis

De grootste vakantiestress duikt op bij het inpakken. Gelukkig zijn er bij Center Parcs veel zaken die dit wat beperken: fietsen (te huur in het Cycle Center), babyvoeding (aanwezig in de restaurants), kinderstoel en kinderbedje (aanwezig in het vakantiehuisje), gezelschapsspelletjes (te leen aan de receptie). En voor boodschappen konden we terecht in de grote supermarkt (of voor zaken die we vergeten waren zoals een kratje Leffe). Stel je eens voor dat je dát allemaal nog mee moet nemen voor een weekendje weg!

5. Niets moet, alles kan!

Als de mannen de leuke mountainbikeroutes willen gaan ontdekken, dan kan dat. Als de vrouwen liever een rustige wandeling maken, dan kan dat. Als de kindjes 1000x van de glijbaan in het kinderbadje willen, dan kan dat. Als je je bord 5x wil bijvullen in het ontbijt van de Evergreenz :-), dan kan dat. Zolang er maar tijd is om bij te babbelen, te lachen en samen te genieten. En dat is gelukt!

Vriendenweekendje

 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)