€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Actief zijn of niets doen?

Family time - Laatst gewijzigd op 13 Dec. 2016

Actief zijn of niets doen?

Voor welk type vakantieganger is Center Parcs eigenlijk geschikt? Voor degenen die meer geïnteresseerd zijn in sport, spel en avontuur, of voor degenen die het graag rustig aan doen, toekijken en zich ontspannen? Het aanbod van activiteiten bij Center Parcs is niet alleen geliefd maar ook ontzettend uitgebreid! Je zult al wel snel merken: actief zijn hoeft niet altijd opwindend of vermoeiend te zijn!

Actief zijn

Zomer, zon… en water! Water is een van de hoofdkenmerken van Center Parcs - of dat nu in de Aqua Mundo of in de natuur is. In de Aqua Mundo kan je altijd rustig in je ligstoel ontspannen en helemaal niks uitvoeren. Maar hoe lang houd je dit vol? De waterglijbanen en wildwaterbanen roepen al! Met veel opwinding en een ultiem gevoel van adrenaline word je uit je ligstoel getrokken. Al snelzal je de Master Blaster in Les Trois Forêts of de Aqua Racer in Park Bostalsee van je to-do lijstje af kunnen strepen.

Zodra de zon tevoorschijn komt, zullen de actievelingen naar de meren en stranden van Center Parcs trekken. Want wat kan je hier namelijk doen? Peddelsurfen. Wist je trouwens dat peddelsurfen is ontstaan omdat sommige mensen het moeilijk vonden om te gaan surfen? Met een speciale surfplank en een lange peddel verken je het water op een unieke manier! Natuurlijk kan je ook klassiek windsurfen, of zelfs actief en ontspanning combineren met een dagje zeilen.

Wie om nog meer adrenaline vraagt, zal zich goed doen bij de Zip Wire. Vanaf een 12 meter hoge toren scheer je met hoge snelheid over het water! In Center Parcs De Vossemeren en De Kempervennen is het traject zelfs net verlengd voor een nóg opwindendere ervaring! Klik hier voor de nieuwste video!

Heb je meer behoefte aan de natuur ontdekken op een actieve manier? Dan is Geocaching wat voor jouw! Een van de nieuwste en spannendste activiteiten van Center Parcs waarbij je de schat moet zoeken. Met het hele gezin op pad, de GPS-coördinaten breng je van de ene opgave naar de andere opgave!

Lekker niets doen

Tegenover al deze keuzes aan opwindende activiteiten staat ook een groot aanbod aan ontspannende activiteiten waarbij het alleen maar draait om ‘lekker niets doen’, op een actieve manier!

Boogschieten is daar een goed voorbeeld van. Maar niet voor de jacht op groot wild! Nee, hier gaat het om pure concentratie en lichaamsbeheersing. Het is immers wel de bedoeling om je doel te raken, toch?

Golfen is nog zo’n voorbeeld wat net zoveel innerlijke concentratie vergt als boogschieten. Heb je er nooit eens van gedroomd om een prachtige hole-in-one te slaan? Dan moet je wel geconcentreerd blijven, het blijft namelijk een uitdaging! Voor golfen hoeft je bij Center Parcs ook geen professional te zijn. Beginners kunnen bij Center Parcs Academy: Leren Golfen terecht, hierna wordt de hole-in-one natuurlijk appeltje-eitje!

Voor degenen die echt ultieme ontspanning zoeken, kunnen zij ook bij Center Parcs goed terecht. Bij het wellness-aanbod van Center Parcs draait het alleen maar om liggen, ontspannen en bovenal genieten! Je hoeft letterlijk helemaal niets te doen behalve het toetreden tot een paradijs van rust, bijvoorbeeld met een Ayurveda-massage of een Perron Rigot-kersenmassage.

Geen liefhebber van massage? Dat geeft niet, want een sauna is ook een ideale optie om heerlijk te ontspannen. Onze Hamam, een Turks stoombad, laat het zweet van u afdruipen en werkt nog eens verkoelend met een koude douche tussendoor. Is dat even schrikken! En als je dan in het zoutligbad klimt, zal je al helemaal zen worden: hier heersen stilte en gewichtloosheid.

Altijd wat voor een actieveling of een ontspanner

Of je nu graag op pad bent en graag dingen onderneemt, of liever helemaal niets uitvoert… Center Parcs beschikt over beide soorten activiteiten zonder dat ze elkaar vermengen. Het uitgebreide aanbod van Center Parcs en de individuele behoeften van elke bezoeker gaan hand in hand, zonder zelfs compromissen te sluiten!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)