€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Een buitengewone verrassing voor onze beste ambassadeurs

Family time - Laatst gewijzigd op 07 Aug. 2019

Een buitengewone verrassing voor onze beste ambassadeurs

Niet zo lang geleden ontvingen we een mooie brief van de familie Dominique. Een familie met een onvoorwaardelijke liefde voor Center Parcs. Zij bezochten maar liefst al onze 24 parken! Wij vertellen je hier hoe een eenvoudige brief uiteindelijk tot een onvergetelijk cadeau leidde voor Valérie, Vincent en hun twee kinderen, Émilie en Alexandre.

 

 

Een gezin vol passie

De familie Dominique uit België behoort tot onze grootste fans. Al 10 jaar lang reizen zij door Europa voor familievakanties bij Center Parcs. Ze hebben uiteindelijk al onze 24 parken in Duitsland, België, Frankrijk en Nederland bezocht! Center Parcs is voor hen "meer dan een vakantiebestemming, het is een filosofie" en ze koesteren de tijd die zij er met hun gezin doorbrengen. Zo lieten ze ons ook weten dat ze een speciaal album hebben gemaakt met daarin al hun fantastische herinneringen aan onze parken. Ze vertelden ons dat ze dankzij Center Parcs in staat zijn geweest om enkele moeilijke momenten in hun leven te overwinnen, een betere band met elkaar te krijgen en dat ze er uiteindelijk samen nog sterker uitgekomen zijn.

 

Een verrassing die net zo groot is als hun loyaliteit

We hebben voor hen een verrassing bedacht die ze nooit zullen vergeten: 2 maanden vakantie in het park Le Lac d'Ailette (FR)! Bij aankomst in het park konden we meteen de emoties en vreugde van hun gezicht aflezen toen ze een groot rood lint aan de deur van hun cottage ontdekten. De volledige cottage was dan ook gepersonaliseerd met foto's van hun vorige verblijven in Center Parcs. Ook werden hun namen op de badjassen geborduurd en dat waren slechts enkele kleine details. Heel wat nieuwe herinneringen om aan hun album toe te voegen!

 

 

Wij koesteren ervaringen zoals deze en zijn dankbaar voor al de liefde die deze families voor Center Parcs hebben. Wil jij ook deel uitmaken van het Center Parcs avontuur, aarzel dan zeker niet om een verblijf in een van onze parken te boeken. Misschien word jij dan zelf ook wel één van onze toekomstige ambassadeurs, net zoals de familie Dominique!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)