€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Kids Zomerdromen

Family time - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Kids Zomerdromen

We dromen allemaal van een heerlijke zomer. Vol met fijne momenten samen met het gezin, je partner of goede vrienden. Maar waar dromen de kinderen eigenlijk van?

Suzy Klaassen (8) en Issa van Bekkum (8)

“Wij willen op vakantie naar een feeënpark. Daar is een feeëngrot, met twee trappen. Een van het kwade en een van het goede. Je moet je via het roze pad omhoogklimmen, en daar moet je van de waterval afglijden en dan kom je in een poel en dan moet je onder water omlaag zwemmen naar een nieuwe grot. In die nieuwe grot kom je weer bij een glijbaan en via die glijbaan kom je weer aan het begin. Er lopen eenhoorns rond en daar kun je op rijden. Die zijn heel goed getraind, dus dat is niet gevaarlijk. Ze hebben ook vleugels, dus ze vliegen soms ook weg. Er is een zon, en die kun je zelf besturen, net als de wolken, en de regen en de bloemen. Dan kun je precies beslissen wanneer het regent en wanneer de zon schijnt.”

Mees van Hiele (7)

“Ik wil tijdens mijn vakantie slapen in een huisje bij een zwembad met wel twintig verschillende glijbanen. De glijbanen zijn binnen, maar ook buiten. Zo kun je elke dag van de glijbanen af roetsjen. Het liefst ga ik van een glijbaan af die lekker hard gaat en veel bochten heeft. Dan kan ik op mijn knieën zitten en hard naar beneden gaan. Maar een brede wildwaterbaan vind ik ook heel leuk.”

kinder tekening center parcs

Tye Rikkerink (9)

“Ik droom van een vakantiepark zoals op de tekening. Als je binnenkomt koop je kaartjes en mag je door de poort naar binnen. Op het kaartje staat dan een nummer waar je naartoe mag om daar in het huisje te gaan of je tentje op te zetten. Er zijn twee zwembaden. Aan het binnenzwembad zit een glijbaan en als je daar doorheen gaat kom je in het restaurant en daar zit een omkleed-plekje en dan kleed je je om en kun je wat lekkers eten. Als je het dan heel leuk vindt, kun je ook weer terug het zwembad in. Er is ook een heel groot strand waar je lekker kunt zwemmen en er is ook nog een (voor de kleinere kindjes) een opblaasbare glijbaan. Je kunt ook snacks en ijsjes eten bij de snackbar en drinken bij het barretje ernaast. Bij de Zorb kun je ballen huren en dan kun je het water oplopen. Er is aan het einde van de van de rechtste weg een kinderboerderij en op het grootste deel van de vakantieplek lopen dieren vrij rond. Je hebt ook nog een skelterbaan waar je skelters kunt huren en er is een buitenzwembad. De oudere mensen kunnen ook nog overal lekker rondlopen. En er is ook nog een heel groot park met een mooie fontein erin. En linksboven staat wat een huisje is en wat een tentje is. De vierkantjes zijn huisjes en de vierkantjes met een half bolletje eraan zijn tentjes. En op elk veldje is ook nog iets leuks te doen, want op het eerste veldje kun je volleyballen, op het tweede basketbal en het derde voetbal.”

kindertekening center parcs

Wat is jouw zomerwens? Wat zou jij nog altijd een keer willen doen? Hoe wordt jouw zomervakantie top? Deel het met ons!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)