Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Vakantie Vloggers op bezoek in De Eemhof (NL)

Family time - Laatst gewijzigd op 18 Jun. 2020

Vakantie Vloggers op bezoek in De Eemhof (NL)

Voor de derde keer bezoekt Marjon van MAMA to the max een Center Parcs park. Dit keer ontdekt zij samen met haar gezin De Eemhof (NL). Benieuwd naar hoe zij zich hebben vermaakt? Lees dan verder en bekijk de video!

 

 

Waterfront Suites

In Het Meerdal (NL) en De Kempervennen (NL) verbleef Marjon met haar gezin in cottages midden in de natuur, zoals zij en velen anderen gewend zijn van Center Parcs. Maar, in ons aanbod vind je ook andere soorten accommodaties. Bijvoorbeeld de luxe Waterfront Suite VIP Appartementen in Marina De Eemhof. Dat was even anders voor MAMA to the max, maar zeker geen teleurstelling. In de badkamer kom je namelijk helemaal tot rust met de Finse sauna en het bubbelbad. En sta je op het balkon, dan heb je uitzicht over het Eemmeer, de jachthaven en de gezellige boulevard. Hoe fijn is dat?

 

Gevarieerde restaurants

Er zijn tal van restaurants in De Eemhof (NL) waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Marjon en haar gezin deden dit bij Evergreenz, de Beachclub, Nonna’s en Fuego. Dit zijn fijne plekjes om te eten met het hele gezin, en ook een hele leuke ervaring voor de kinderen. In het Italiaanse restaurant Nonna’s leren de kinderen zelf pizza’s maken en in Grillrestaurant Fuego wordt het erg spannend… Zij gaan namelijk op zoek naar de schatkist!

 

Salto’s en geitjes

Lilou heeft grote belangstelling voor de zwijntjes op de Kinderboerderij en Maxime toont haar kunsten op de Bungee Trampoline. Springen, salto’s maken en… hoppa, nog een keer! Door het grote aanbod van activiteiten vervelen de kinderen zich geen moment. Een balletje slaan op de Adventure Golf, de klimmuur trotseren en natuurlijk met z’n allen door de wildwaterbaan in de Aqua Mundo.

 

 

Weer een geslaagd bezoek aan Center Parcs. Tevreden kindjes en een tevreden mama, laat Marjon weten in de vlog. MAMA to the max bezocht ook Het Meerdal (NL) en De Kempervennen (NL). Benieuwd naar de ervaringen van onze andere Vakantie Vloggers? Abbonneer je op ons YouTube-kanaal en bekijk daar de vlogs!