€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Ook de hond mag mee op vakantie

Family time - Laatst gewijzigd op 06 Dec. 2018

Ook de hond mag mee op vakantie

Met de hele familie op vakantie? Vergeet dan vooral je trouwe viervoeter niet! Het zou zijn dag helemaal opfleuren wanneer hij ook mee mag op vakantie. Wist je dat honden, en andere huisdieren, gewoon welkom zijn in Center Parcs?

Familie met hond

De beste plekjes voor een wandeling

Soms is het ontzettend fijn om even een wandeling te maken met je hond. Of dat nu een strandwandeling is, door het bos, langs een meer… het zijn de allerleukste momenten samen. Wat vooral belangrijk is, is genoeg ruimte om je heen. Je hond moet zich kunnen bewegen en daarvoor natuurlijk de ruimte hebben. Gelukkig hebben onze parken een ruime omgeving: vooral buiten het park valt veel te beleven en te zien en heeft je hond extra veel plezier.

Hond en kinderen

Bij Center Parcs is er genoeg te doen tijdens een vakantie met je hond. Hier onder een paar tips:

  • Bij Limburgse Peel mag je met je hond de Market Dome in (alleen niet in de restaurants). Ook liggen de Schadijkse bossen, een honden losloopgebied, dichtbij.
  • In de Lommelse Sahara bij Center Parcs De Vossemeren kan je prachtig wandelen. Er is ook een hondenlosloopweide.
  • Ga je naarHet Heijderbos met je hond? Dan kun je heerlijk wandelen in de Maasduinen of de Plasmolen.
  • Op Het Meerdal is een wandelroute die je goed kunt wandelen met jouw hond. De wandelroute begint bij het Grand Café waar de route ook weer eindigt.
  • Park Zandvoort is ideaal voor een strandwandeling. Op het strand zijn honden toegstaan van 15 april tot 1 oktober tussen 19:00 uur en 09:00 uur. Buiten deze periode zijn honden de hele dag welkom en kunnen ze heerlijk loslopen. Ook in de duinen kunnen de honden lekker rondrennen.
  • Op het onbebouwde eiland van Parc Sandur kan jouw hond vrijuit rondrennen. Als dat geen paradijs is voor je viervoeter!

Thuisblijven met vakantie voor de hond is niet meer nodig. Trakteer jezelf en hem op een onvergetelijke vakantie in één van onze parken. Kijk hier voor meer informatie over je huisdier meenemen naar een Center Parcs park.

Let wel op: in sommige accomodaties en in openbare gelegenheden (bijv. Market Dome, Aqua Mundo) zijn huisdieren niet toegestaan.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)