€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Vier de lente bij Center Parcs

Family time - 03 Apr. 2019

Vier de lente bij Center Parcs

Haal eens diep adem? Lekker hè. Dat is de lente. En de beste plek om die frisse lentegeur op te snuiven, is midden in de natuur. Bij Center Parcs dus!

 

In al onze parken komt de natuur tot bloei. De bomen rondom je cottage, de eekhoorntjes op je terras, de geitjes op de boerderij – alles en iedereen laaft zich aan de eerste zonnestralen. Warm zelf ook lekker op en geniet van al het moois om je heen. Of je nu met je gezin komt relaxen of er een actief vriendenweekend van maakt tijdens een gezellig Paasweekend!

 

Genieten met de kids

Jas aan of jas uit? Terwijl jij het je nog afvraagt, rennen de kids al de deur uit om te spelen in de tuin van je cottage. Of ze zijn al op weg naar de Kinderboerderij, want daar kunnen elk moment weer jonge geitjes geboren worden. Maar ook Orry en zijn vrienden hebben de lente in de bol: de kleintjes zijn uitgenodigd om mee op lente-avontuur te gaan in hun nieuwe show, en om mee te hupsen in de lente-disco. Of tijdens Pasen, de Paashaas staat te trappelen voor deze show en de andere paasactiviteiten.

 

Actief in de natuur

Ben jij je disco-jaren al voorbij, maar wil je wel je energie kwijt? Doe dan mee met de talrijke activiteiten die we voor je hebben, buiten en binnen. Lekker klimmen, tussen de boomtoppen of op een klimwand. Of met grote vaart aan een Zip Wire door het bos of over het water scheren. Of ietsje relaxter: op de fietsde groene omgeving ontdekken, en misschien wel ergens een terrasje in de zon pakken. We hebben de mooiste fietsroutes voor je klaarliggen!

 

Weer of geen weer

Het blijft natuurlijk voorjaar, dus zonzekerheid heb je niet. Hoewel… In subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is het altijd zwembroekenweer, op de glijbanen, de wildwaterbaan en het golfslagbad. En in de overdekte Market Dome heb je het hele jaar door zonnige vakantie-vibes: een heerlijke lunch onder de palmbomen, daar krijg je toch meteen een zonnig humeur van? Geniet!

 

Geniet ook volop van het voorjaar in de natuur enboek nú je paasvakantie.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)