€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

GETEST: de vernieuwde Premium cottage in Park De Haan

Insider tips - Laatst gewijzigd op 16 Nov. 2020

GETEST: de vernieuwde Premium cottage in Park De Haan

Onlangs kon je meedoen met de TestFans winactie op onze Facebook pagina. De winnaars van deze actie mochten als eerste de vernieuwde Premium cottages in Park De Haan testen. De familie Raguet was de gelukkige winnaar van dit gratis verblijf en zij hebben de vernieuwde Premium cottages voor jullie getest. Ben jij benieuwd wat zij van de vernieuwde Premium cottage vonden? Bekijk het hieronder! 

 

 

Beleef De Haan

Vakantiepark Park De Haan is gelegen in de charmante badplaats De Haan, aan de Belgische kust. De omgeving is rijk aan rustgevende duingebieden en een prachtig strand. Ook in het park is er genoeg te beleven, zo vind je er onder andere een indoor speelparadijs, 2 glijbanen en een gloednieuwe wildwaterbaan. 

 

Ontdek de vernieuwde cottages

De afgelopen tijd zijn alle accommodaties inPark De Haan onder handen genomen, waaronder de Premium cottages. Deze cottages hebben een complete make-over gekregen. In de vernieuwde Premium cottages ervaar je een echt avontuurlijk vakantiegevoel. Niet alleen de Premium cottages, maar ook de Comfort en VIP cottages hebben een nieuwe look gekregen. Ontdek hier alle nieuwe cottages.

 

Niet alleen in Park De Haan, maar ook de vernieuwde Premium cottages in Het Heijderbos zijn uitgetest door gelukkige winnaars van de Facebook actie. Ben je benieuwd wat zij van de Premium cottage vonden? Kom er hier achter! Goed nieuws, want in december komt er weer een nieuwe Testfans actie. Houd onze Facebook pagina dus goed in de gaten! Raad jij om welke cottage dit gaat?

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)